ACIB Barceloneta

ACIB Barceloneta
Barceloneta Experience

Descobrim la història

La Barceloneta és perfecta per conèixer la identitat marítima de Barcelona, sigui la primera visita a la ciutat o si ja la coneix. Si arribeu de visita en cotxe el podeu confiar al servei de pàrquing Telpark Joan de Borbó. Per conèixer de prop la Barceloneta comenci escollint allotjament a l'Hotel 54. Inverteixi una mica de temps a recórrer caminant la nostra península on tindrà l'oportunitat per visitar els edificis modernistes amb què es trobarà al seu pas als diferents carrers, destacant la Fraternitat, actualment seu de la biblioteca municipal o la Fàbrica del Sol, espai especialitzat en educació ambiental i la Torre de les Aigües al Parc de la Barceloneta. Si preferiu l'arquitectura i el disseny més moderns, feu una breu parada per contemplar l'edifici Torre Mare Nostrum.

Mireu al seu voltant i no us perdeu els petits detalls, hi ha moltes façanes modernistes; el barri està ple de sorpreses si es para atenció als detalls. La Barceloneta té 270 anys d'història i encara queden alguns edificis d'època fundacional com la Casa de la Barceloneta 1761 on podreu visitar la rèplica de la pedra fundacional del barri o el Temple de Sant Miquel del Port. Entre visita i visita, aprofiteu per asseure's en algun dels molts restaurants i provar les seves ofertes gastronòmiques. Al cor del barri podreu trobar el restaurant Can Ramonet o Can Solé aquests locals tenen, a més dels seus fogons de qualitat, el plus que es troben en edificis emblemàtics també seria el cas del Bar Bodega Electricitat que destaca per trobar-se a l'edifici seu de l'antiga Subestació Elèctrica.

La identitat marinera de la Barceloneta ofereix diferents experiències des de la Confraria de Pescadors de Barcelona. Si voleu tastar la cuina mediterrània el Mesón Barceloneta se situa en un dels edificis de la hisenda reial on es posa la primera pedra de la construcció del barri el 1753. Aquesta construcció encara conserva a l'interior l'estructura dels patis avançats original d'aquest passeig. També podeu dirigir-vos als històrics magatzems del port, avui Palau de Mar, allà la Gavina, Cal Pinxo o el Merendero de la Mari són els restaurants a visitar on degustar exquisideses davant del mar també aquí es troba el Museu d'Història de Catalunya.

Preneu-vos el temps per fer una ullada a alguns dels petits comerços i serveis ubicats al llarg de la Barceloneta. Per moda i accessoris hi ha multitud d'opcions, com Amai o Coconut. També destaca els capricis dolços de La Roseta o el Forn Baluard.

Carregant...
x
X