ACIB Barceloneta

ACIB Barceloneta

Col·laboracions

A ACIB treballem amb i per a la Barceloneta. La implicació amb el territori forma part de la nostra forma de fer i estem convençuts que la col·laboració, els convenis i sinergies amb la resta d'entitats, organismes i col·lectius del barri i la ciutat ens beneficien a tots.

Des de l'Associació treballem en la recerca contínua de col·laboracions i acords que ens permetin ampliar, al màxim d'àmbits possibles, el nostre compromís amb la Barceloneta amb l'objectiu, ferm i decidit, de “fer barri”.

Consulta a continuació totes les col·laboracions i, també, programes de responsabilitat que tenim actius en aquests moments i dels que la Barceloneta, la gent que viu i treballa al barri, som els principals beneficiaris!

Persianes Vives

Persianes Vives

Persianes Vives és un projecte encomanat per el PIOL-Pla Comunitari de la Barceloneta , emmarcat dins del programa Salut als Barris. Este projecte, dirigit a joves del barri de la Barcelonetai posa en valor l'art urbà.
Participem al projecte persianes vives que consisteix en l'elaboració de propostes de pintura mural i graffiti a diverses persianes seleccionades prèviament dels comerços del barri.

 

Club de Futbol Barceloneta

Club de Futbol Barceloneta

El Club de Futbol BARCELONETA treballa amb el màxim esforç i il·lusió en el projecte Esportiu i Social de cada temporada per fer-ne un gran club.

Col.laborem activament amb ells per ajudar a fer difusió de l’esport.

Pla Comunitari

Pla Comunitari

El Pla Comunitari de la Barceloneta és una xarxa formada per veïnat, associacions, entitats, comerços, serveis municipals i administracions que treballem conjuntament per millorar la qualitat de vida de La Barceloneta.

Esglèsia evangèlica

Esglèsia evangèlica

El juny de 1950, després de les moltes vicissituds, es va inaugurar l'església que tenen avui dia al carrer Ginebra, 35.

L'església evangèlica col·labora i impulsa les activitats en diferents àmbits com el cant coral. Ambit en què col·laborem ja que participen a la Cantada de nadales.

Piol

Piol

El PIOL acompanya, forma i insereix persones del barri en situació d'atur. El projecte va néixer com una iniciativa veïnal davant l'elevada taxa d'atur al barri, l'alt percentatge d'abandonament dels estudis i l'empobriment de moltes famílies.

Molts dels nostres Comerciants fan la selecció de personal a través del servei  selecció personalitzat. També formem part de la taula d'empreses.

Associació de Veïns Barceloneta

Associació de Veïns Barceloneta

La finalitat  de l’Associació de Veïns de la Barceloneta és col·laborar en accions encaminades a la dinamització i millora de les iniciatives veïnals de la Barceloneta i afavorir les bones relacions veïnals.
Hem treballat conjuntament en projectes culturals, lúdics i festius o reivindicant totes aquelles millores que serveixin per reactivar el comerç i millorar el barri. 

Taller d’Història de la Barceloneta

Taller d’Història de la Barceloneta

Defensen el patrimoni cultural i la història del nostre barri i col.laborem amb aquesta associació cultural formada per un grup d’historiadors.

Hem participat  en diferents projectes culturals relacionats amb el barri i la seva història. Com la Game Experience Barceloneta o les visites guiades.

Associació Barceloneta Alerta

Associació Barceloneta Alerta

L'Aba fa una tasca activa al voltant de l'habitatge, la salut, l'educació en valors, la gent gran, la solidaritat i el suport mutu.

L’Acib és soci de l'Associació Barceloneta Alerta (ABA) ja que persegueix uns objectius compartits per aconseguir el benestar dels veïns i veïnes de la Barceloneta.

Comissió Festa Major Barceloneta

Comissió Festa Major Barceloneta

En l’actualitat, és l’entitat responsable de l’organització de les Festes Majors al barri.

Formem part de la Comissió des de la seva Fundació i organitzem diferents activitats per a ajudar a diamitzar i preservar la tradició de la Festa Major.

Barceloneta Powers

Barceloneta Powers

Barceloneta Powers és un projecte d’acció social i comunitari emmarcat dins el Pla de Desenvolupament Comunitari de la Barceloneta.
El projecte té com a missió donar visibilitat i dignificar el barri posant els infants al centre.
Hem col·laborat amb els més petits decorant aparadors i  recuperant les banderes nàutiques com a elements decoratius tradicionals de Festa Major per engalanar el comerç i el resultat de l’activitat en va incloure al mapa sonor del barri.

Institut Joan Salvat Papasseit

Institut Joan Salvat Papasseit

 Al llarg de 25 anys, l’INS Joan Salvat-Papasseit ha estat l’únic institut públic d’ensenyament secundari a la Barceloneta i ha format  joves del barri. Compten amb  un projecte educatiu que desenvolupa activitats com el cant coral.

Son participants actius en l’activitat de cantada de Nadales que organitzem al desembre, també els alumnes participen en ocasions muntatnt la seva parada al Shopping Day de Nadal amb la finalitat de poder organitzar el viatge de fi de curs.

APB Autoritat Portuaria de Barcelona

APB Autoritat Portuaria de Barcelona

L'Autoritat Portuària de Barcelona (APB) és l'organisme públic encarregat de la gestió del Port de Barcelona.
Col·laborem amb la secció de patrimoni de l'APB realitzant la primera exposició als aparadors comercials de l'Acib. Torre del Rellotge, 250 anys d'història. El format va ser un recorregut pels aparadors del barri per veure aquesta exposició temporal sobre el 250è aniversari de la Torre del Rellotge.!

ICM Institut de Ciències del Mar

ICM Institut de Ciències del Mar

L’Institut de Ciències del Mar (ICM) és el quart institut de recerca més gran del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) d'Espanya i el més gran dedicat a la recerca marina.

Col.laborem amb l'ICM que realitzà el taller Què s'amaga en l'oceà? on es fomentà el coneixement de l'ecosistema mitjançant el joc "De terra o de mar".

Sirenes de la Barceloneta

Sirenes de la Barceloneta

Sirenes de la Barceloneta són les grans dones del barri a les quals s'ha volgut donar veu en el marc d'aquest projecte.

Les comerciants de Agrupació de Comerciants de la Barceloneta enregistrades amb Barceloneta Powers s’han afegit al projecte.

Casal de la Gent Gran Barceloneta

Casal de la Gent Gran Barceloneta

El Casal Mediterrània forma part del Projecte de dinamització i promoció de la Gent Gran.
El Programa de Dinamització col.labora i impulsa les activitats de la gent gran en diferents ambits com el cant coral espai en que col.laborem ja que participen activament a la Cantada de Nadales.

Club Natació Atlètic- Barceloneta

Club Natació Atlètic- Barceloneta

El CNAB és una de les entitats esportives més destacades del barri.

Hem fet promoció conjunta del comerç del barri  amb diferents ofertes i premis per gaudir del l’esport entès com a vehicle integrat. També col·laborem plegats en l’organització d’esdeveniments festius populars sempre promocionant el territori en positiu.

Confraria de Pescadors de Barcelona

Confraria de Pescadors de Barcelona

La Confraria de Pescadors exerceix la representació del sector pesquer i lactivitat extractiva pesquera en àmbit territorial de la ciutat de Barcelona. A nivell vital, els pescadors i el barri de la Barceloneta estan vinculats des de la fundació del barri.

És un dels actius que donen un caràcter únic al barri i hem col·laborat en diferents ocasions per promocionar activament el peix de proximitat amb  events gastronòmics populars en el marc de les diferents edicions del comerç al carrer.

Barceloneta proa a la mar

Barceloneta proa a la mar

Proa a la Mar, ofereix la formació i accions per fomentar l’ocupació.
Com Acib participem al Pacte Local per a l' Ocupació i el Desenvolupament Local de la Barceloneta.un espai on dur a terme iniciatives socioeconòmiques conjuntes que vagin en la mateixa direcció, per tal de donar respostes laborals tant a les necessitats dels veïns i veïnes de la Barceloneta, com a tots els que col·laboren. L’objectiu és treballar conjuntament.

Barceloneta sonora

Barceloneta sonora

Barceloneta Sonora és un projecte participatiu i col.laboratiu d’investigació artística i antropológica sobre els sons del barri de la Barceloneta. Inclou un mapa sonor de la Barceloneta.

La darrera actualització del Mapa sonor del comerç de proximitat de la Barceloneta s’ha realitzat amb els i les nenes de barcelonetapowers, i els comerciants.

Mercat de la Barceloneta

Mercat de la Barceloneta

El nou mercat reformat de la Barceloneta és en un potent referent comercial, arquitectònic i gastronòmic.

Hem treballat conjuntament en moltes ocasions per salvaguardar i difondre el comerç de proximitat.

Festa dels animals

Festa dels animals

Entitats i associacions animalistes, lligues protectores i altres ens relacionats amb el món de l'animal domèstic participen en aquesta iniciativa que té com a objectiu conscienciar sobre la tinença responsable d'animals. 

Donem suport t+ecnic a la Festa dels Animals sempre que ens ho demanen.

Museu d'Història de Catalunya

Museu d'Història de Catalunya

El museu s’ubica als antics Magatzems Generals de Comerç (MGC) des de 1991 i compta amb una exposició permanent sobre la història de Catalunya.

Vam col·laborar amb el Museu d'Història de Catalunya que va fer durant la 08003 Festa Barceloneta el taller Es Festa Major que tractava de fer banderoles a partir de materials temàtics de festes populars.

Xarxa EntreNosaltres

Xarxa EntreNosaltres

Els objectius de la Xarxa EntreNosaltres són informar i promoure la reflexió i el debat al voltant de les addiccions, per tal de poder treballar la prevenció i, al mateix temps, orientar i donar suport als addictes i als seus familiars, amb especial atenció als joves. Així com, treballar la prevenció amb joves a través d’activitats de lleure saludable.

Hem col.laborat amb les equipacions dels equips de Futbol i amb la Marxa EntreNosaltres.

Els nostres socis

Lampisteria Antonio
Cerveceria Vaso de Oro
Restaurant Can Ramonet
Kitchen
Les Ocasions
UNGRAVITY PADDLESURF BOX
Restaurant Rangoli
Carregant...
x
X