ACIB Barceloneta

ACIB Barceloneta

Solidaritat

Des de l'ACIB organitzem i donem suport a diferents campanyes solidàries amb el nostre barri i el nostre entorn.

Xarxa Barceloneta Solidària

Xarxa Barceloneta Solidària

Es tracta d' una iniciativa formada per entitats veïnals i un gran grup de persones del barri, creada com a front comú contra la covid-19 i els seus efectes per donar suport a aquells/es qui més ho necessiten.

Vam col.laborar  amb la Xarxa Solidària Barceloneta oferint tables per paliar la bretxa digital dels alumnes més vulnerables.

Mulla't

Mulla't

La la Fundació Esclerosi Múltiple és una entitat privada sense ànim de lucre que té com a missió millorar la qualitat de vida de les persones afectades d'Esclerosi Múltiple i destinar recursos a la investigació.
L'ACIB col.laborà amb el 30è aniversari de la campanya anual de sensibilització i captació de fons "Mulla't per l'esclerosi múltiple" i convidà a tothom a participar seguint una ruta de tapes solidàries a la Barceloneta.

Radars

Radars

Radars és un projecte comunitari impulsat per Serveis Socials de l'Ajuntament de Barcelona per pal·liar els efectes de la soledat no volguda i prevenir situacions de risc de les persones grans.

Treballem impulsant la participació de comerços, farmàcies,  amb l'objectiu de transformar els barris en comunitats humanes, segures, participatives i solidàries.

Els nostres socis

Joieria Cánovas
Moya BCN
Restaurant La Mar Salada
New Orleans Coffe and Tea
Tecnocasa
Restaurante Foc Barceloneta
Óptica Barceloneta
Carregant...
x
X