ACIB Barceloneta

ACIB Barceloneta

Barcelonines i barcelonins, el centre us reclama!

14 de juny de 2021

La campanya “Barcelona x tu. Tu x Barcelona” convida la ciutadania a recuperar el centre de la ciutat després d’un any especialment difícil. Es tracta d’una proposta que durarà fins a finals de juliol i que forma part del Pla de reactivació del comerç, que es va posar en marxa fa un any per ajudar el sector a minimitzar les conseqüències econòmiques de la pandèmia.

En tots els barris del centre s’hi han distribuït cartells en diferents formats, des de lones que cobreixen façanes fins a una vintena de torretes de 3 metres d’alçària o cartells per als establiments. Els suports físics es complementen amb la presència a les xarxes socials i amb la connectivitat digital i la realitat augmentada i creen una experiència virtual per al visitant.

La campanya repta els visitants a buscar els codis QR i descobrir les il·lustracions que s’hi amaguen, imatges amb presència d’elements geomètrics, formes volumètriques i colors vius que insinuen il·lusions i evoquen el surrealisme. La gràfica és obra de l’estudi DAQ, encapçalat per David Acevedo.

Amb la darrera tecnologia oberta Spark AR i la interacció amb la plataforma d’Instagram, els usuaris poden interactuar amb les gràfiques del carrer en temps real. També hi han participat l’agència Vertically, D-Moore, Click-Code, Espada i Santa Cruz, Hike, Javier Mariscal, Escribà i Norte Studio per a la coordinació, els continguts audiovisuals, 3D, tecnologia, creativitat i dades.

Com funciona la campanya

“Barcelona x tu. Tu x Barcelona” és una iniciativa creada en col·laboració amb el Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i Turisme de Barcelona. A més, té el suport de les diferents entitats representatives del sector comercial i una implicació especial de Barcelona Oberta, l’entitat que aglutina els eixos comercials del centre de la ciutat.

Més informació

Ajuntament de Barcelona

Els nostres socis

Kitchen
Restaurant Can Majó
Kuk
Encuadernaciones Bermejo
Cansaladeria Roca
Matienzo
Bar Jai-Ca
Carregant...
x
X