ACIB Barceloneta

ACIB Barceloneta

Joc de cartes busca el millor establiment amb solera dins d’un mercat de Barcelona

20 de desembre de 2023

Dimecres 20 de desembre a les 22.05 h, Marc Ribas i el seu ‘Joc de cartes’ es traslladen a quatre mercats de la ciutat per  buscar el millor establiment amb solera dins d’un mercat de Barcelona. Allà, coneixeran l’oferta gastronòmica de Bacallà Masana (Mercat del Ninot), La terrassa del Mercadal (Mercat de Sant Andreu), Can Joan (Mercat del Poblenou) i El bar del Paco (Mercat de la Barceloneta). 

Al districte de l’Eixample, el programa es desplaçarà fins al Mercat del Ninot per conèixer l’oferta gastronòmica de Bacallà Masana, una bacallaneria creada l’any 1886 on avui dia també es poden degustar plats cuinats amb bacallà, com els seus famosos bunyols o la brandada. També estan especialitzats en salmó, anxoves i carpaccio de bacallà. La Mònica Masana n’és la gerent i continua la saga familiar d’aquest local històric.

Al Mercat de Sant Andreu visitaran l’establiment recentment inaugurat La terrassa de Mercadal, representat per Arturo Garzón. Allà, els comensals podran gaudir de tapes clàssiques com unes patates braves o cloïsses a la marinera, i de plats com arrossos, peixos i carns.

Al barri del Poblenou el programa coneixerà a Joan Oller, el propietari i cambrer de Can Joan. Es tracta d’un restaurant de cuina mediterrània amb força història, que destaca pels caragols, la truita de patates i els arrossos.

Finalment, al Mercat de la Barceloneta descobrir El Bar del Paco, propietat de Paco Alcaide, un espai i un propietari emblemàtics al barri. Al local trobaran diferents propostes per esmorzar o dinar a preus assequibles, amb plats estrella com els calamars a la romana o les faves. 

Sobre Joc de cartes

Joc de cartes és un programa de TV3 presentat per  Marc Ribas en què competeixen diversos restaurants de tot Catalunya. S’enfronten restaurants de la mateixa zona i amb el mateix tipus de cuina o d’especialitats. 

Els propietaris i propietàries de cada restaurant són els jutges i han de valorar la competència. Això sí, han de tenir present que el sistema de puntuacions pot, en molts casos, capgirar el resultat final de la classificació. Hauran de tenir en compte diversos criteris com el menjar, la cuina, l’espai, el servei o el preu. El vot decisiu per determinar quin restaurant és el millor dels quatre, però, el té en Marc. El guanyador o guanyadora del programa aconseguirà 5.000 €. 

Més informació

Mercats de Barcelona

Els nostres socis

Confraria de Pescadors de Barcelona
Restaurant Cheriff
Restaurant Can Ramonet
Restaurant Can Majó
Restaurant Casa Costa
Komesano
Restaurant Cal Pinxo Palau de Mar
Carregant...
x
X