ACIB Barceloneta

ACIB Barceloneta

100.000 nous Bonus Consum, que es poden descarregar des del 14 de desembre

16 de desembre de 2021

La nova remesa de Bonus Consum estan a disposició de la ciutadania abans del previst. L’Ajuntament de Barcelona va avançar, al 14 de desembre, el dia en el que es podran començar a descarregar els 100.000 nous Bonus Consum. Aquests es podran utilitzar fins el 31 de desembre d’enguany. Aquesta ampliació ve donada per l’èxit que ha tingut aquesta iniciativa tant per part de la ciutadania com del teixit comercial de la ciutat.

Aquest projecte busca incentivar el consum local de productes, serveis i restauració durant aquest any, en el marc de les mesures impulsades per l’Ajuntament de Barcelona per aconseguir la recuperació comercial de la ciutat, un dels sectors que més s’han vist afectats per la pandèmia.

La iniciativa aconsegueix l’efecte multiplicador en el consum de la ciutat que perseguia l’Ajuntament, ja que 10 euros d’inversió per part del consistori generen, com a mínim, 10 euros més de despesa per part de la ciutadania. L’Ajuntament de Barcelona ha destinat un total de 4.040.000 euros per a la creació de 380.000 Bonus Consum. Això suposa una injecció directa de 3.800.000 euros en consum ciutadà en el teixit comercial de la ciutat per impulsar la reactivació de l’economia.

En l’actualitat, hi ha més de 1.700 establiments adherits repartits per tota la ciutat. 

Una fórmula per multiplicar el consum als establiments de la ciutat

El funcionament dels Bonus Consum és molt senzill. Les persones interessades han d’accedir al BCNMarket per reservar directament el bonus i descarregar-lo. Aquests bonus tenen un valor de 20 euros, dels quals la persona beneficiària només en paga 10 euros i els 10 restants els aporta l’Ajuntament de Barcelona. Amb el document i una identificació personal, es desplacen a qualsevol establiment adherit a la iniciativa per adquirir el producte o servei que desitgi i utilitzar el val.

Només es pot fer servir un val per compra i el termini de bescanvi és de 15 dies, un cop transcorregut aquest temps caduca. Les persones consumidores poden ser titulars de tres bonus a la vegada.

Aquesta iniciativa la impulsa l’Ajuntament de Barcelona conjuntament amb Barnacom (l’entitat que agrupa els eixos comercials de la ciutat aglutinats en Barcelona Comerç i Barcelona Oberta), Comertia, Pimec, Foment del Treball, el Gremi de Restauració, l’Agrupament de Botiguers i Comerciants de Catalunya i el Gremi d’Hotels de Barcelona. El projecte forma part de l’acord pressupostari amb ERC.

Ajuntament de Barcelona

Els nostres socis

Club Natació Atlètic Barceloneta
Restaurant Can Majó
Restaurant Casa Costa
Restaurante Salamanca
Kuk
Graficas Barceloneta
Restaurante Casa Jaume
Carregant...
x
X