ACIB Barceloneta

ACIB Barceloneta
Viu la Barceloneta

Bases del Sorteig

1. Agrupació de Comerciants i Industrials de la Barceloneta , a partir d'ara l'ACIB Barceloneta, organitza la campanya de promoció “Viu la Barceloneta” per tal de fidelitzar els clients dels seus establiments adherits i per oferir-los un incentiu a la compra.

2. La campanya  “Viu la Barceloneta” consisteix en el sorteig de 3 premis de 100€ en vals de descompte.

3. Les persones que vulguin participar en el sorteig hauran d’accedir a un formulari a través de l’enllaç web www.acib.cat/viulabarceloneta omplir totes les dades, adjuntar-hi una fotografia d’un tiquet de compra d’un establiment adherit a l'ACIB Barceloneta i enviar-lo.

4. En el tiquet de compra s’haurà de veure les dades de l’establiment per poder-lo identificar i la data.

5. Un mateix tiquet de compra no es podrà fer servir més d’una vegada.

6. El sorteig es realitzarà, mitjançant un programa informàtic, el 30 de juliol amb tots els tiquets rebuts entre el 1 i el 29 de juliol. 

7. Es comprovarà que els tiquets premiats siguin d’establiments adherits a l'ACIB Barceloneta i tinguin la data corresponent. Si no ho són, es tornarà a fer el sorteig del premi.

8. L’organització contactarà amb les persones guanyadores de cada sorteig per fer l’atorgament del premi que li correspongui.

9. El valor del premio s’haurà de gastar en un establiment adherit a l'ACIB Barceloneta. L’organització informarà la persona premiada de quins són aquests establiments.

10. En cap cas, es canviarà el valor dels premis per diners en efectiu.

11. Els titulars dels establiments comercials i de serveis adherits a l'ACIB Barceloneta i el seu personal no poden participar en aquesta campanya amb tiquets del seu establiment. Els treballadors de l'ACIB Barceloneta i de l’empresa que gestiona aquesta promoció i els seus familiars no poden participar en aquesta campanya com a beneficiaris dels premis.

12. En cap cas, s’acceptarà que una persona menor d’edat pugui recollir el premi.

13La participació en aquesta campanya implica l’acceptació d’aquestes bases.

14. Les persones premiades accepten aquestes bases i autoritzen l’organització a fer ús dels seus noms i cognoms i fotografies, si cal, per promocionar aquesta campanya. La no acceptació d’aquest punt representa la pèrdua de la condició de premiat/da. En aquest cas l’organització es reservarà el dret de tornar a sortejar el premi o deixar-lo desert.

15. L’organització també és reserva el dret d’excloure de la participació en aquesta campanya a qualsevol establiment comercial i o de serveis que no respecti aquestes bases.

16. En cas de dubtes la versió de les bases redactada en català és la que tindrà preferència.

17. Qualsevol imprevist serà resolt per l’organització, que es reserva el dret d’interpretació d’aquestes bases.

Barcelona, 5 de juny de 2021

Carregant...
x
X