ACIB Barceloneta

ACIB Barceloneta
Viu la Barceloneta

Com Participar

Sabies que a la Barceloneta hi ha  més de 260 anys d'història vinculats al petit comerç i la gastronomia marinera? Comptem amb tu per a viure la Barceloneta com un espai pròxim, cultural, sostenible i respectuós.

Participa en el sorteig de 300€ (en 3 vals de 100€) per gastar als bars i restaurants del barri i no deixis passar l’oportunitat de viure la Barceloneta com mai!

Omple el següent formulari amb les teves dades i adjunta una fotografia del tiquet de qualsevol compra realitzada de l’1 al 29 de juliol a un comerç, servei o establiment de restauració associat a ACIB. Consulta aquest llistat.

Recorda enfocar i enquadrar bé el tiquet perquè es pugui llegir bé. Pots enviar tants tiquets com vulguis, un per compra i formulari. Cada tiquet és una oportunitat de guanyar!

El sorteig es farà el 30 de juliol. Si has guanyat un dels tres vals, contactarem amb tu perquè puguis recollir el teu premi.

Per anar obrint boca consulta on trobar la millor restauració del barri en aquest enllaç!

Viu la Barceloneta!

Nota: Els camps amb (*) són obligatoris.

Dades del participant

¡Camp Obligatori!
¡Camp Obligatori!
¡Camp Obligatori!
¡Camp Obligatori!
Format incorrecte!
¡Camp Obligatori!


Vota per la teva degustació favorita

¡Camp Obligatori!


Acceptació de Condicions i RGPD

Consentiment de tractament de dades

Responsable del Tractament: Agrupació de Comerciants i Industrials de la Barceloneta
CIF: G58643511
Adreçac/ Pizarro, 3 - Barcelona.
Correu Electrónic: info@acib.cat

ACIB Barceloneta es compromet a protegir i respectar la seva privadesa, i solament usarem la seva informació personal per poder oferir-li una resposta a la consulta que ens sol·liciti. Si accepta que ens comuniquem amb vostè per a aquesta fi, marqui la casella a continuació per indicar com desitja que ens comuniquem amb vostè.

En fer clic a Enviar, accepta que ACIB Barceloneta emmagatzemi i processi la informació personal subministrada a dalt per proporcionar-li el contingut sol·licitat. Pot donar-se de baixa d'aquestes comunicacions a qualsevol moment. Per obtenir més informació sobre com donar-se de baixa, les nostres pràctiques de privadesa i com ens comprometem a protegir i respectar la seva privadesa, revisi la nostra Política de privadesa.


Carregant...
x
X