ACIB Barceloneta

ACIB Barceloneta
Viu el Nadal a la Barceloneta 2022

Nadales

· On? Barceloneta
· Quan? 10 de desembre de 2022
· Dies? Dissabte
· Hora? De 12:00h a 14:30h

Vine a celebrar l'arribada del Nadal, el dissabte 10 de desembre i gaudeix de la IV edició de la Cantada de Nadales de la Barceloneta.

Quatre corals, Little Light Gospel Choir, Coral gent Gran Mediterrània, Coral Església Evangèlica i Coral Institut Salvat Papasseit passejaran la seva veu pels carrers del barri i actuaran a botigues i restaurants associats a l'ACIB que es convertiran en el millor decorat del concert de Nadales a la Barceloneta.

Les actuacions són gratuïtes, es faran a peu de carrer, a la porta dels establiments i tothom està convidat a participar i acompanyar als cantaires en la seva ruta pel barri.

A més, si aprofiteu per fer les vostres compres aquest dia als comerços de la Barceloneta o us quedeu a dinar o a sopar als establiments de restauració del barri, amb el vostre tiquet, les botigues, serveis, bars i restaurants associats a l'ACIB us regalaran un número per a la rifa d'una fantàstica panera de productes nadalencs que sortejarem el 31 de desembre.

Consulta els punts de la ruta de la IV Cantada de Nadales pels carrers de la Barceloneta i les corals participants, i gaudiu de les cançons de Nadal més tradicionals i, també, de noves lletres i músiques que evoquen els valors de pau i felicitat d'aquestes dates i que des de l'ACIB desitgem fer arribar a totes les llars del nostre barri i d'arreu del món.

Carregant...
x
X