ACIB Barceloneta

ACIB Barceloneta
Repte Solidari

Participa

Participa en el Repte Solidari
Amb el teu tiquet de compra ho farem possible!

Gràcies per sumar-te al Repte Solidari de l'ACIB! Aquest Nadal el teu tiquet de compra val més que mai! Puja una foto del tiquet al formulari i nosaltres el convertirem en 1€ que donarem a La Xarxa Solidària de la Barceloneta que vetlla pels veïns i famílies del barri amb greus problemes per cobrir necessitats bàsiques com l’alimentació i altres, a causa de la pandèmia de la COVID-19 i els seus efectes.

  • Enquadra i enfoca bé el tiquet a la foto
  • Puja la imatge amb les teves dades al formulari
  • Valida l'enviament

Com agraïment a la teva solidaritat inclourem el teu tiquet en el sorteig de la panera de Nadal que celebrarem el 23 de desembre.

Molta sort!

Nota: Els camps amb (*) són obligatoris.

Dades del participant

¡Camp Obligatori!
¡Camp Obligatori!
¡Camp Obligatori!
¡Camp Obligatori!
Format incorrecte!


Establiment i tiquet de compra

¡Camp Obligatori!
¡Camp Obligatori!


Acceptació de Condicions i RGPD

Consentiment de tractament de dades

Responsable del Tractament: Agrupació de Comerciants i Industrials de la Barceloneta
CIF: G58643511
Adreçac/ Pizarro, 3 - Barcelona.
Correu Electrónic: info@acib.cat

ACIB Barceloneta es compromet a protegir i respectar la seva privadesa, i solament usarem la seva informació personal per poder oferir-li una resposta a la consulta que ens sol·liciti. Si accepta que ens comuniquem amb vostè per a aquesta fi, marqui la casella a continuació per indicar com desitja que ens comuniquem amb vostè.

En fer clic a Enviar, accepta que ACIB Barceloneta emmagatzemi i processi la informació personal subministrada a dalt per proporcionar-li el contingut sol·licitat. Pot donar-se de baixa d'aquestes comunicacions a qualsevol moment. Per obtenir més informació sobre com donar-se de baixa, les nostres pràctiques de privadesa i com ens comprometem a protegir i respectar la seva privadesa, revisi la nostra Política de privadesa.


Carregant...
x
X