ACIB Barceloneta

ACIB Barceloneta
Repte Solidari

Acceptes un repte?

· Quan? De l'1 al 31 de desembre de 2021

La crisi generada per la pandèmia de la COVID-19 ha abocat a molts veïns i famílies del barri a una situació de greu vulnerabilitat. La Xarxa Solidària de la Barceloneta s'ha mobilitzat per cobrir les seves necessitats més bàsiques d’alimentació i altres, i des de l'ACIB volem reforçar la implicació de comerços i restaurants del barri en aquesta tasca, fent a la Xarxa, destinatària de la recaptació del nostre repte solidari nadalenc.

Cada tiquet de qualsevol compra realitzada de l’1 al 31 de desembre a un dels nostres establiments, el transformarem en 1€ i el total de tot l'aconseguit ho donarem íntegrament a la Xarxa Solidària de la Barceloneta.

El repte és arribar als 500 tiquets. T'apuntes? Amb el teu tiquet de compra ho farem possible!

Només cal que facis una foto al teu tiquet de compra, el pugis al formulari de participació i expliquis el repte a com més gent millor per aconseguir una gran recaptació que retornarà al barri a través de les accions solidàries de la Xarxa Solidària de la Barceloneta.

A més, com agraïment a la teva solidaritat, cada cop que registris online un dels teus tiquets, podràs participar en el sorteig d'una panera de Nadal, que celebrarem el 31 de desembre de 2021.

Gràcies per col·laborar.

Participa!

Carregant...
x
X