ACIB Barceloneta

ACIB Barceloneta

LIDERA ofereix més seminaris i programes per emprendre

22 de gener de 2024

La plataforma per a dones directives, professionals i emprenedores estrena tallers i impulsa una nova edició d’INICIA.

LIDERA estrena el 2024 amb noves activitats i programes per a emprendre. L’entorn de suport i networking de referència per a totes les dones de Barcelona es posa en marxa amb nous seminaris i tallers formatius d’emprenedoria digital.  

Una oportunitat per millorar habilitats i competències de negoci amb cursos específics sobre Analítica web, Creació de continguts audiovisuals, comunicació a través de xarxes socials com LinkedIn Instagram i també la creació de pàgines web amb Wordpress.  

L’activitat d’inici d’any inclou la posada en marxa de dues convocatòries del programa INICIA, que ofereix formació i acompanyament a projectes impulsats per emprenedores. La iniciativa, que ja compta amb 38 edicions i més de 950 participants, ajuda a impulsar idees de negoci de qualsevol sector. Al programa s’elaborarà un pla d'empresa i es faran tutories individualitzades i suport en la recerca de finançament. Les noves edicions de matí i tarda del programa començaran al mes de febrer, si vols saber-ne més et pots connectar a la sessió informativa del 23 de gener

També tindrà lloc una jornada el dia 24 de gener, organitzada per l’associació Asodame i la Comissió Dona i Empresa de PIMEC, on es presentarà l'estudi: "L'aportació de la dona a l'economia espanyola". Una anàlisi fonamental que donarà veu a la contribució femenina, amb dades reals i propostes amb perspectiva de gènere. 

Descobreix totes les activitats, jornades i programes d’emprenedoria que ofereix la plataforma LIDERA a través d’aquest enllaç

Barcelona Activa

Els nostres socis

Hotel 54
Home Made Barceloneta
Restaurant El Nou Ramonet
Mercat de la Barceloneta
Restaurant El Merendero de la Mari
Frankfurt's Barceloneta
Komesano
Carregant...
x
X