ACIB Barceloneta

ACIB Barceloneta

FarmÓcia Mirˇ

FarmÓcia Mirˇ

Pepe Rubianes, 15
08003 BarcelonaVisitar website

FarmÓcia Mirˇ

A Miro Aspa Antoni som especialistes en:

Dietètica i fitoteràpia. Solucions naturals per a tothom.
Creiem que la medicina natural es pot fer servir com a prevenció, tractament o coadjuvant en molts casos. I que conèixer les solucions més eficaces però holístiques per a tu, és una manera de poder oferir-te el millor per a la teva salut i el teu benestar.

La gent gran. Cuidar-se a casa.
Alguns prefereixen venir a la farmàcia per controlar els seus paràmetres de salut, com ara la pressió arterial (i ens encanta!), però n'hi ha que prefereixen mesurar-los còmodament des de casa seva.  Molts articles d'“electromedicina” poden ajudar-te a portar un millor seguiment i control de forma autònoma i segura, i, a més, són una bona forma per cuidar-te de manera regular.

La teva ajuda a la nostra farmàcia.
Les “òrtesis” o aquests productes que ens fan la vida més fàcil quan tenim dolor, lesions o molèsties a zones musculars o articulars concretes. Articles que ens ajuden a moure'ns amb seguretat oa reforçar rutines diàries.

De tot per a la incontinència.
Un ampli assortiment en absorbents que s'adapten a la teva activitat i ritme de vida.

Salut. Som experts a cuidar-te.
Perquè és la nostra professió i en què ens hem format, perquè és el que ens motiva i il·lusiona, creiem que la farmàcia pot ser el teu espai de salut de referència per quan ho necessitis.I per descomptat, on també trobaràs tots els medicaments i solucions terapèutiques per ajudar-te a estar millor.

Solars. A nosaltres ens agrada molt l'estiu. I a tu?
Per això a la nostra farmàcia trobaràs tot el necessari per preparar les teves vacances i protegir la teva pell del Sol. I perquè, en realitat, cuidar la teva pell davant dels raigs UVA i UVB és vital per prevenir el fotoenvelliment i l'aparició d'altres afectacions més greus la pell, no només a lestiu.

Passeigs Hist˛rics:
Carrer Sant Carles

Categoria:
FarmÓcia i ortopŔdia

Carregant...
x
X