ACIB Barceloneta

ACIB Barceloneta
Festa Major de la Barceloneta 2023

La Festa Major de la Barceloneta arriba el 28 de setembre i durarà fins al 9 d'octubre. Aquest any, el barri es vestirà de gala per a acollir una gran varietat d'activitats per a tots els gustos i totes les edats.

Una de les activitats destacades és la 3a edició de la Barceloneta Tast, una ruta gastronòmica on podràs degustar la famosa Bombar de la Barceloneta. Aquesta oferta gastronòmica estarà disponible als locals participants fins al 30 d'octubre. No et pots perdre aquesta oportunitat d'aprofitar al màxim la millor gastronomia local.

Una altra activitat imperdible és la Ruta del Comerç Engalanat de Festa Major. Podràs passejar per les botigues del barri, que s'engalanen per a celebrar aquesta festivitat. Troba el recorregut a la pàgina web oficial i descobreix tots els establiments que hi participen.

Si t'agraden els productes artesans i les ofertes, no et pots perdre el Mercat Artesà de Festa Major i Shopping Days. Durant els dies 23, 24, 30 de setembre i 1 d'octubre, podràs visitar les parades dels comerciants locals i gaudir de les seves millors ofertes. A més, hi haurà una fira d'artesans amb productes únics i sorpreses cada dia.

La Festa Major de la Barceloneta és una oportunitat única per celebrar la cultura, la gastronomia i el comerç d'aquest emblemàtic barri de Barcelona. No et perdis cap de les activitats i viu la festa en tota la seva esplendor. Organitzada per la Comissió de Festes de la Barceloneta i l'Agrupació de Comerciants i Industrials de la Barceloneta, aquesta festa reuneix veïns i visitants en un ambient festiu i ple d'alegria. Viu la Festa Major de la Barceloneta en l'edició de 2023 i gaudeix de tot el que aquest barri té per oferir!

Vine a celebrar la Festa Major de la Barcelonata Fem Barri! 


Feliç Festa Major!

III Edició Barceloneta Tast

III Edició Barceloneta Tast

Data: 01/10/2023 - 30/10/2023

Mercat de Festa Major i Shopping Findes

Mercat de Festa Major i Shopping Findes

Lloc: Port Vell
Data: 23/10/2023

Ruta del comerç engalanat de Festa Major

Ruta del comerç engalanat de Festa Major

Data: 28/09/2023 - 09/10/2023

Mapa d'Activitats

Carregant...
x
X