ACIB Barceloneta

ACIB Barceloneta
Viu el Nadal a la Barceloneta 2021

Nadal Shopping Day

· On? Barceloneta
· Quan? 18 de desembre de 2021
· Dies? Dissabte
· Hora? De 10:00h a 20:00h

Gaudeix de les compres nadalenques al barri!

Descobreix tot el que han preparat els nostres comerços perquè aquest any, trobar el millor regal de Nadal sigui bufar i fer ampolles, i no et perdis el 18 de desembre, el Nadal Shopping Day, una jornada especial plena de promocions, ofertes i descomptes a les botigues de la Barceloneta.

Vine a passejar en família, gaudeix dels nostres carrers i places decorats de Nadal, aturat a fer un aperitiu o a degustar la millor gastronomia del barri als bars i restaurants de la Barceloneta i no deixis escapar cap de les promocions especials que oferiran durant tot aquest dia els comerços participants en el Nadal Shopping Day.

El que busques ho trobaràs al costat de casa! Varietat de producte, oferta, qualitat, originalitat, autenticitat,... A les botigues de la Barceloneta pots comprar de tot!

A més, hem preparat un munt d'activitats infantils de carrer per al Nadal Shopping Day perquè els més petits siguin també protagonistes d'aquest dia especial de compres a la Barceloneta.

Recorda compartir amb nosaltres el tiquet de qualsevol compra realitzada en el Nadal Shopping Day a un comerç o establiment de restauració associat a l'ACIB i així el podrem sumar a la resta que rebem durant tota la campanya de Nadal per complir el nostre repte nadalenc solidari d'aquest any. Tots aquests tiquets els bescanviarem per 1€ cada un, fent donació integra de la suma total aconseguida a La Xarxa Solidària de la Barceloneta.

Apunta-ho a l'agenda. 18 de desembre a la Barceloneta, Nadal Shopping Day! Que no t'ho expliquin. Vine, t'esperem!

Consulta els comerços i establiments de restauració participants i prepara la teva ruta!

Horaris matí

de 11:00 a 13:00 Fanfarria de Nadal. Activitat musical itinerant al carrer.
de 12:00 a 14:00 Trobeu els Elfs! Dos elfs repartiràn dolços pels diferents carrers i comerços.
de 12:30 a 14:00 Taller Familiar de Postals de Nadal amb Artica Taller

Horaris tarda

de 15:30 a 16:30 Música en Viu amb Trinity Christal
de 17:00 a 18:00 Cercavila de Nadal amb personatges de dibuixos.

Carregant...
x
X