Restaurant Ca la Montse
Aquest local, situat al carrer Balboa a l’eixample de la Barceloneta, va obrir com a bodega de la ma de la Montse l’ any 1959. Durant molts anys es va dedicar a la venda de vi, sifons, gasosa i gel. Amb el pas del temps i més aviat per la insistència de la clientela va començar a cuinar menjars casolans, i es va decidir a reconvertir la bodega en una casa de menjars….una casa de menjars que amb els anys va evolucionar fins a convertir-se en el que és actualment, un restaurant modern que conserva aquell aire antic dels bons fogons i del bon menjar i que porta l’ empremta i que ara continua el fill de la Montse, en Jordi.
En Jordi Ràfols, cuiner i propietari de Ca la Montse, dirigeix aquest restaurant, on podreu tastar autèntica cuina casolana de mercat: una cuina <>, amb les matèries primeres més fresques i característiques de la Mediterrània.
Situat a la Barceloneta, l’emblemàtic barri de pescadors barceloní, Ca la Montse és el fruit de l’experiència i l’amor pels fogons acumulats al llarg de diverses generacions. Tot això i molts més, us espera a Ca la Montse.