La Gavina
Ubicats als antics Magatzems de Comerç, conegut actualment com a Palau de Mar, és la darrera construcció conservada del vell port industrial de Barcelona.
Els orígens del Restaurant La Gavina es remunten molts anys enrere, quan l’Antonio Girau i la Concepció Espí, van adquirir el berenador 'Costa Blava' l’any 1947. Estava situat en una zona privilegiada de Barcelona, a la Barceloneta, quan molts dels restaurants se'ls anomenaven col·loquialment “merenderos”.
Durant aquells anys va estar regentat per la filla d’ells, la Maria Lluïsa Espí i el seu marit Agustí Ferrer. Quan l'establiment de la platja van ser enderrocats es van traslladar al Palau de Mar. Aquells anys va ser dirigit per la seva filla Maria Ferrer i el seu gendre Ramón Seoane. Actualment, el restaurant és regentat per la quarta generació d'aquesta família de restauradors els seus nets Laia, Albert, Sergi i Agustí Seoane.
Ara, La Gavina amb els anys s’ha consolidat com a referent de la cuina mediterrània i marinera per a tots els barcelonins. Un restaurant de Barcelona, regentat per herència i saber, com a reducte propi i amb segell que parla de l'evolució d'un barri i una ciutat.