Can Solé
La Barceloneta sempre ha comptat amb una gran tradició de restaurants i cases de menjar. Can Solé fundat el 1903 per Gregori Soler donava de menjar als treballadors de les fàbriques del voltant i del port. A partir de 1924 ja a càrrec dels nebots de Gregori Soler, amb Josep Homs Soler al capdavant, van convertir el restaurant en un establiment de moda amb clients fidels a cada època, com Santiago Rusiñol i Vázquez Montalbán.
L’edifici, que finalitzada la Guerra Civil fou remodelat, conservà a l’interior tant la cuina vista com el taulell de marbre. La reforma manté l’estructura original de la planta baixa a la façana principal i la forma de les finestres i volutes, afegint una segona planta i plantejant una nova decoració per la façana que arriba fins avui. A la façana de la primera planta conté diferents enrajolades amb escenes de temàtica costumista. Al seu interior destaca les pintures murals d'Alexandre Cirici Pellicer que va fer el 1949 amb unes escenes marineres.
Ja en 1995, Josep María García cuiner de renom va començar a comandar els fogons de l’establiment. Avui en dia, aquest centenari establiment manté una oferta gastronòmica basada en la cuina marinera tradicional. A més, de fer servir productes de qualitat i tenir com objectius l’excel·lència culinària.