Can Ganassa
El restaurant Can Ganassa va obrir les seves portes en un petit local, que estava al carrer Sant Miquel cantonada carrer Escuder. En principi era coneguda com Antiga Casa Ganasa, estaven especialitzats en vins i licors. Més endavant regentada per la senyora Rosita i el seu marit el senyor Josep Domingo, es va transformar en una botiga d’ultramarins i bodega, als que ajudaven els seus fills Pepe i Juanito, junt amb la filla Emilia. Propietaris de dues barques a Arenys de Mar i distribuïdors en exclusiva de la Cerveza Damm a tot el barri, feia que fos un negoci familiar pròsper i que la beguda i el menjar fossin de primera qualitat. Qui no recorda el famos Picon que servien a la barra o els excel·lents bunyols de bacallà.
Al ser l'únic bar que hi havia a la plaça, on estava l'església, era el lloc ideal perquè els familiars esperessin l’arribada de la núvia o que el nen o la nena sortís de fer la comunió. Cada cop que hi havia una celebració religiosa, la terrassa de Can Ganassa estava plena de gent. Diferentes generacions de la Rosita el Josep van regentar el negoci, fins l’any 1975, que l’Ana, la viuda d’en Pepito, va traspassar el local.
Però el seu esperit continua. Actualment, emblemàtic Rachid del Nass s’ha fet càrrec del Can Ganassa i ho a fet per la porta gran ja que ha sabut mantenir les tapes a nivell dels antics propietaris.