ACIB Barceloneta

ACIB Barceloneta
Playmobil Shopping Day

Concurs Playmobil

Ja has fet la Ruta d’aparadors amb decoracions de Playmobil dels comerços de l’ACIB y espais participants al Playmobil Shopping Day? Del 7 al 14 de maig, els diorames i els clicks més espectaculars  els trobaràs a aquestes botigues i espais culturals del barri! Troba el Click gegant!

Si tens clar quin és el que més t’agrada i vols guanyar un abonament mensual pel Club Natació Atlètic Barceloneta, participa al sorteig!

  • Fes una foto a la decoració que més t’agradi
  • Enfoca bé el diorama perquè es reconegui
  • Omple totes les dades, adjunta la fotografia i envia!

Ah! Què et resulta difícil decidir-te només per  un diorama? Com sabem que la tria és ben difícil - tots són espectaculars! -, pots votar tots els diorames que t’agradin (un per formulari).

Així serà una miqueta més fàcil i a més, multiplicaràs les teves possibilitats de guanyar!

Molta sort!

Nota: Els camps amb (*) són obligatoris.

Dades del participant

¡Camp Obligatori!
¡Camp Obligatori!
¡Camp Obligatori!
¡Camp Obligatori!
Format incorrecte!
¡Camp Obligatori!


Nom de l'establiment

¡Camp Obligatori!


Acceptació de Condicions i RGPD

Consentiment de tractament de dades

Responsable del Tractament: Agrupació de Comerciants i Industrials de la Barceloneta
CIF: G58643511
Adreçac/ Pizarro, 3 - Barcelona.
Correu Electrónic: info@acib.cat

ACIB Barceloneta es compromet a protegir i respectar la seva privadesa, i solament usarem la seva informació personal per poder oferir-li una resposta a la consulta que ens sol·liciti. Si accepta que ens comuniquem amb vostè per a aquesta fi, marqui la casella a continuació per indicar com desitja que ens comuniquem amb vostè.

En fer clic a Enviar, accepta que ACIB Barceloneta emmagatzemi i processi la informació personal subministrada a dalt per proporcionar-li el contingut sol·licitat. Pot donar-se de baixa d'aquestes comunicacions a qualsevol moment. Per obtenir més informació sobre com donar-se de baixa, les nostres pràctiques de privadesa i com ens comprometem a protegir i respectar la seva privadesa, revisi la nostra Política de privadesa.


Carregant...
x
X