ACIB Barceloneta

ACIB Barceloneta
Playmobil Shopping Day

Bases del concurs

1. L'Agrupació de Comerciants i Industrials de la Barceloneta , a partir d'ara l'ACIB Barceloneta, organitza la campanya de promoció "Playmobil Shopping Day" per tal de fidelitzar els clients dels seus establiments adherits i per oferir-los un incentiu a la compra.

2. La campanya  “Playmobil Shopping Day” consisteix en el sorteig d'un abonament mensual pel Club Natació Atlètic Barceloneta.

3. Les persones que vulguin participar en el sorteig hauran de visitar els establiments col·laboradors de la campanya, fer una foto al diorama i clics que més li agradi, i emplenar el següent formulari web emplenant totes les dades, adjuntar la fotografia i enviar-ho.

4. Una mateixa fotografia no es podrà usar més d'una vegada. Però podràs participar tantes vegades com fotos enviïs.

5. El sorteig se celebrarà el 17 de maig de 2022 amb els formularis rebuts entre el 7 i el 14 de maig.

6. Es comprovarà que els formularis rebuts siguin correctes i que no s'hagi comès frau. En cas negatiu, es tornarà a realitzar el sorteig del premi.

7. L'organització contactarà amb la persona guanyadora del sorteig per a fer l'atorgament del premi.

8. En cap cas, es canviarà el valor dels premis per diners en efectiu.

9. Els titulars dels establiments comercials i de serveis adherits a l'ACIB Barceloneta i el seu personal no poden participar en aquesta campanya. Els treballadors de l'ACIB Barceloneta i de l'empresa que gestiona aquesta promoció i els seus familiars no poden participar en aquesta campanya com a beneficiaris dels premis.

10. Els menors d'edat poden ser beneficiaris del premi però les dades facilitades han de ser de persones majors d'edat. Pares, avis, oncles, etc..

11. La participació en aquesta campanya implica l'acceptació d'aquestes bases.

12. Les persones premiades accepten aquestes bases i autoritzen l'organització a fer ús dels seus noms i cognoms i fotografies, si fa falta, per a promocionar aquesta campanya. La no acceptació d'aquest punt representa la pèrdua de la condició de premiat/dona. En aquest cas l'organització es reservarà el dret de tornar a sortejar el premi o deixar-lo desert.

13. L'organització també és reserva el dret d'excloure de la participació en aquesta campanya a qualsevol establiment comercial i o de serveis que no respecti aquestes bases.

14. En cas de dubtes la versió de les bases redactada en català és la que tindrà preferència.

15. Qualsevol imprevist serà resolt per l'organització, que es reserva el dret d'interpretació d'aquestes bases.

Barcelona, 4 de maig de 2022

Carregant...
x
X