ACIB Barceloneta

ACIB Barceloneta

Viu la Barceloneta

Si ja viviu o treballeu a la Barceloneta no dubteu a gaudir del dia a dia amb vistes al mar. Si per altra banda no és resident i valora quedar-se a Barcelona, no es perdi l'experiència de viure a la destinació més autèntica de la ciutat: la Barceloneta. Podeu consultar amb Tecnocasa o Moderna Gestió, els apartaments de lloguer o venda. Per a serveis d'assessoria i assegurances podeu comptar amb Gestavi i Mapfre Barceloneta. Si ja està instal·lat i ha de fer reformes Moya Bcn o Lampisteria Antonio són dues opcions professionals del sector. Si vol decorar o necessita estris per a casa no oblideu passar per Regals i llar, Soni Club, Cuba Art o Floristeria Lola. Per estar al dia de les darreres notícies amb àmplia oferta a premsa i revistes tenim el Quiosc de premsa Maquinista.

Amb tot els serveis i petit comerç disponible la salut també és a les millors mans amb Farmàcia Ariño, Farmàcia Odriozola o Farmàcia Miró i trobem especialistes com la Clínica del Peu i Òptica Miró o l'Òptica i Centre Auditiu Barceloneta, sense oblidar el Centre de Teràpies Gabriel Solé. Per a la cura personal trobem Luna Hair Salón i The Green Spa, però també comptem amb un dels més prestigiosos centres mèdics d'estètica professional Eimec. També comptem amb dos centres Bugaderia Tintoreria Barceloneta, Bugaderia Tintoreria "Maquinista" on s'ofereixen serveis per al tractament i cura de les peces de roba que necessiten cures especials.

Si sou a la ciutat per oci o per negocis, aprofiteu l'oportunitat i doneu-vos un caprici gastronòmic, per als amants de la bona cuina la llista d'opcions és interminable. D'altra banda si teniu poc temps la millor elecció és el menjar per emportar de la Cassola també per a les celebracions es pot comptar amb l'organització d'esdeveniments de Dreams Foodtruck. Si és amant de cuinar els seus propis productes l'oferta en alimentació fresca és variada al Mercat de la Barceloneta o petit comerç especialitzat com a Carnisseria les Mil i una Nits, Cansaladeria Roca, Cafès Salvador. I per cuidar-se de manera natural trobem Komesano i The Cbd Side. Si veniu en família per a l'equipament escolar dels més petits trobem Punto y coma i per a la cura de les mascotes Peluts i pelats i Clínica Veterinària Port Vell.

Reservi una mica de temps per recórrer les petites botigues que ofereixen tot el necessari per a la vostra estada. Si voleu renovar el vostre armari trobareu marques locals en moda complements, tant per a home com per a dona, a Generes de Punt Pascual o Calçats Cubedo i també per a la llar a Les Ocasions. Prengui bona nota de tot el que pots fer. La Barceloneta compra, menja, viu.

Els nostres socis

Club Natació Atlètic Barceloneta
EIMEC
Bar Restaurant Can Ganassa
Peluts i pelats
Farmàcia Torelló
Restaurante Paco Alcalde
New Orleans Coffe and Tea
Carregant...
x
X