ACIB Barceloneta

ACIB Barceloneta

Subvencions per a la transformació digital del comerç de proximitat i la restauració

3 de juny de 2022

Aquestes mesures tenen l’objectiu d’ajudar el teixit comercial i la restauració a fer el salt al món digital, amb data límit de sol·licitud fins al 30 de maig de 2022.

L’Ajuntament de Barcelona i la Direcció de Comerç, Restauració i Consum posa en marxa una línia de subvencions per a la transformació digital del comerç de proximitat i la restauració de barri. Aquestes ajudes econòmiques estan conformades per 750.000€ i formen part d’un paquet de mesures, que inclouen també l’assessorament necessari per crear un pla de digitalització i l’accés a un catàleg formatiu amb més de 50 cursos en línia.

Aquestes mesures van dirigides a establiments comercials individuals i a parades de mercats municipals, i tenen l’objectiu d’ajudar el teixit comercial i el sector de la restauració a fer el salt al món digital, amb data límit de sol·licitud fins al 30 de maig de 2022.

La situació generada per la pandèmia de la COVID-19 ha demostrat que el petit comerç i la restauració de Barcelona necessiten estar presents també a l’entorn digital. Per aquest motiu, l’objectiu d’aquestes subvencions és seguir millorant la presència digital dels establiments i donar resposta a les noves necessitats de la ciutadania.

La documentació de la sol·licitud s’ha de presentar de forma telemàtica a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Barcelona, i les ajudes s’atorgaran per ordre d’entrada de les sol·licituds i fins a exhaurir el crèdit pressupostari.

Les despeses subvencionables són accions de digitalització tal com l’estratègia de negoci, la comunicació digital, el màrqueting digital i els canals de venda en línia i d’omnicanalitat, és a dir, tot allò que fa referència a les accions necessàries per tenir presència al món digital.

Més informació

Ajuntament de Barcelona

Els nostres socis

MAIL BOXES BARCELONETA
Kitchen
Luna Hair Salón
Joieria Cánovas
Farmacia Odriozola Maquinista
Bonita Bar
Bar Restaurant Can Ganassa
Carregant...
x
X