ACIB Barceloneta

ACIB Barceloneta

Segona convocatòria del Kit digital per millorar la digitalització del teu negoci

22 de juliol de 2022

En els pròxims dies està previst que s'obri, ja, la segona convocatòria del Kit digital destinada a pimes d'entre 3 i 9 empleats que podran accedir a ajudes de fins a 6.000€ per millorar la digitalització del seu negoci.

El Kit digital contempla subvencions per crear, millorar o actualitzar pàgines webs i comerços electrònics i per a la gestió de xarxes socials, entre altres serveis pensats per avançar en la transformació digital de les empreses.

Com en la convocatòria anterior, les úniques solucions digitals cobertes pel Kit Digital seran les ofertes pels Agents Digitalitzadors habilitats pel Govern, entre els quals es troba Dommia Design Studio.

És així que ens agradaria recordar-vos que posem a la disposició de tots els nostres socis aquest servei que a més, i donada la nostra col·laboració, incorpora altres complementaris, no contemplats en el Kit Digital, com l'acompanyament i assessorament gratuït durant tot el procés de sol·licitud i gestió de l'ajuda, inclòs el test obligatori d'autodiagnòstic de maduresa digital, imprescindible per a accedir al tràmit del bonus digital.

El termini de sol·licitud del kit digital per a pimes d'entre 3 i 9 empleats estarà obert durant sis mesos o fins que s'acabin els fons. La concessió de l'ajuda se supedita a la idoneïtat de la sol·licitud i ordre de recepció d'aquesta.

Si vols sol·licitar més informació sobre les solucions relacionades amb el Kit Digital ofertes per Dommia i els serveis complementaris gratuïts que ofereixen per als socis de la nostra entitat, fes clic aquí.

Els nostres socis

Cansaladeria Roca
Restaurant Mesón Barceloneta
Restaurante Casa Jaume
Moderna Gestió
Restaurante El Rey de la Gamba 1
Bar Restaurant Can Ganassa
Cafes Salvador
Carregant...
x
X