ACIB Barceloneta

ACIB Barceloneta

Oberta la licitació per a les properes formacions de Barcelona Activa

13 de gener de 2022

Fins al 3 de febrer autònoms, empreses o UTE poden licitar per a les formacions estables que oferirà Barcelona Activa en els propers cinc anys. Es destinen 5,6 milions d’euros a 33 especialitats.

Un cop acabat el període de presentació de propostes, Barcelona Activa escollirà les que s’adeqüin millor a les demandes del mercat de treball actual, que donin resposta als reptes d’una economia digital i sostenible i a les diverses necessitats dels perfils laborals. Cada autònom, UTE o empresa pot resultar adjudicatari d’un màxim de dos lots. El mes de juliol del 2022 començarà el període de formació amb els nous serveis contractats, i les formacions actuals, que es van licitar fa quatre anys, seguiran vigents fins al mes de juny del 2022.

Com a novetat respecte als lots de formació anteriors, ara s’impartiran, per exemple, cursos de dades massives, intel·ligència artificial i ciberseguretat, que s’afegiran als de creació de webs, màrqueting, gestió econòmica i entrenament o lideratge, entre d’altres. Totes les accions formatives són de curta durada i d’alta especialització i incorporen objectius d’eficiència social, com plans d’igualtat i mesures de conciliació.

En els darrers quatre anys més de 98.000 persones han participat en les 24.000 activitats de formació de Barcelona Activa sobre capacitació tecnològica, foment de l’ocupació, suport a l’emprenedoria i les empreses i innovació socioeconòmica.

Fins a principis de febrer, al web de contractació pública es poden consultar per especialitat els lots formatius que es liciten, així com tota la informació necessària per presentar les propostes.

Més informació

Ajuntament de Barcelona

Els nostres socis

Petit Bar
Buenas Migas
Farmacia Ariño
Encuadernaciones Bermejo
Hotel 54
La Roseta
Restaurant Mesón Barceloneta
Carregant...
x
X