ACIB Barceloneta

ACIB Barceloneta

La formació tecnològica s’amplia durant l’estiu

19 de juny de 2023

La campanya e-Stiu TIC potencia l’oferta d’activitats digitals que es realitzaran el mes de juliol i impulsa noves sessions amb certificat per a personal docent.

Barcelona Activa ja ha obert les inscripcions per a l’edició del 2023 de l’e-stiu TIC, la campanya que integra una àmplia oferta de formacions tecnològiques durant el mes de juliol. L’agència posa en marxa més de 30 tallers especialitzats gratuïts i de curta durada al Cibernàrium 22@ i al Cibernàrium Nou Barris.

Les activitats es dirigeixen a tota la ciutadania perquè tothom qui vulgui, pugui actualitzar-se i ampliar habilitats digitals. A més, les sessions tracten temàtiques tan variades com les xarxes socials, la programació, la visualització de dades i eines digitals per l’organització d’empreses i el treball col·laboratiu.

Enguany, l’e-Stiu TIC també s’amplia ja que, per primera vegada, s’impulsen diferents activitats amb certificat per a personal docent per tal de posar-se al dia en les últimes eines tecnològiques. El professorat podrà accedir a cursos de formació de quatre sessions que estaran validats pel Departament d’Educació amb l’objectiu d’acreditar competències digitals.

Els tallers per a docents es posen en mara en col·laboració amb el Consorci d'Educació de Barcelona i permeten desenvolupar habilitats i aprenentatge d'eines per aplicar a l'aula. El professorat podrà escollir entre 15 activitats especialitzades en àmbits com big data, codi de programació, metodologies de treball àgils i eines de gestió de projectes.

Trobaràs totes les formacions tecnològiques que organitza Barcelona Activa durant aquest estiu a través d’aquest enllaç.

Barcelona Activa

Els nostres socis

EIMEC
Bar Cal Chusco
Frankfurt's Barceloneta
Bar Jai-Ca
Restaurant L'Òstia
Restaurant Casa Costa
Clinica Veterinaria Port Vell
Carregant...
x
X