ACIB Barceloneta

ACIB Barceloneta

Ja et pots inscriure a la jornada informativa per al sector comercial sobre els ajuts "Kit Digital"

13 de setembre de 2022

El govern d'Espanya, a través del Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital i amb finançament de la Unió Europea, ha posat en marxa el programa Kit Digital, una iniciativa que té com a objectiu subvencionar la implantació de solucions digitals en petites empreses, microempreses i projectes impulsats per persones autònomes de qualsevol sector per tal que puguin millorar el nivell de maduresa digital dels seus negocis. Per facilitar-ne la tramitació i divulgar aquest programa d'ajuts, la Direcció de Comerç, Restauració i Consum de l'Ajuntament de Barcelona, n'ha organitzat una sessió informativa.

La jornada informativa tindrà lloc el proper divendres, 16 de setembre, de 10 h a 12 h, a l’Auditori de la Seu Central de Barcelona Activa, al carrer Llacuna, 162-164. La sessió està especialment adreçada als diferents agents del sector comercial i de serveis, als eixos comercials i gremis de la ciutat de Barcelona, així com a tots els establiments comercials de la ciutat a títol individual que hi estiguin interessats. Concretament, s’hi farà una breu explicació sobre la tramitació dels ajuts de la segona convocatòria del Kit Digital, oberta des del 2 de setembre per a empreses de menys de 10 treballadors i treballadores.

La jornada comptarà amb la presència de Montserrat Ballarín, regidora de Comerç, Mercats, Consum, Règim Interior i Hisenda de l’Ajuntament de Barcelona, i d’una persona experta del Ministeri d’Assumptes Econòmics i de Transformació Digital. Es podrà seguir en format presencial o telemàtic. Per participar-hi, tan sols cal inscriure’s omplint aquest formulari

Com funciona el Kit Digital? 

Es tracta d’un programa d’ajuts econòmics que s’emmarca dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, l’Agenda Espanya 2025, i el pla de Digitalització de Pimes  2021-2025; finançat per la Unió Europea, Fons NextGenerationEU, i que es gestiona a través del Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital. Va dirigit a pimes i persones autònomes que vulguin evolucionar i millorar el seu negoci accedint a un ampli catàleg de solucions digitals i d’agents digitalitzadors que ofereixen diferents serveis. 

Les pimes i les persones autònomes que se’n beneficiïn rebran un bo digital amb una quantitat econòmica assignada, que podrà fer servir per contractar els serveis o els agents del catàleg. Amb el bo digital, es pot escollir millorar aspectes com la pàgina web, la botiga virtual, la ciberseguretat del negoci, així com a gestió de xarxes socials, processos o clients. Tots els requisits i tota la informació per optar al Kit Digital es pot consultar en aquest enllaç

Més informació

Ajuntament de Barcelona

Els nostres socis

Coconut
New Orleans Coffe and Tea
Cansaladeria Roca
Pappa e Pizza
Restaurant Cal Pinxo Palau de Mar
Restaurant La Mar Salada
Farmacia Ariño
Carregant...
x
X