ACIB Barceloneta

ACIB Barceloneta

Gresca i disbauxa als mercats de Barcelona per Carnestoltes

16 de febrer de 2023

Al llarg d’aquesta setmana, els mercats de la ciutat guarniran les parades i organitzaran activitats familiars, espectacles i degustacions per celebrar la festa Carnestoltes.

El 16 febrer, Dijous Gras, el Mercat de Sant Martí començarà la festa a les 11 h amb la dinamització del grup ‘Sonríe x Narices’, que recorrerà els passadissos del mercat. Dissabte 18 de febrer, d’11 a 13 h, la companyia ‘Circ Vermut’ presentarà al mercat el seu espectacle de malabars i jocs per a tota la família. A continuació, Boozan Dukes farà cantar i ballar tots els assistents amb la seva música.

El Mercat de Sant Antoni també començarà a celebrar Carnestoltes el dia de Dijous Gras. Hi haurà un concurs dividit en tres categories segons la millor disfressa, la millor parada decorada i la millor comparsa. Tothom qui participi en el concurs entrarà en el sorteig d’un sopar per a dues persones. D’altra banda, de 10.30 a 13.30 h, actuaran un mag i un mim al mercat sumat a una batucada a càrrec de “Brincadeira”.

El Mercat de la Mercè regalarà mitja dotzena d’ous a tothom qui compri dues botifarres d’ou el Dijous Gras. Dissabte 18 de febrer, els comerciants es disfressaran i estaran de festa i xerinola. El Mercat de Sarrià repartirà xocolata per a tots els clients dissabte d’11 a 14 h.

El Mercat de Santa Caterina i el Mercat de l’Estrella faran un concurs de truites dijous 16 de febrer. A Santa Caterina, els guanyadors s’enduran vals de compra valorats en 100 euros i un cop s’acabi el concurs hi haurà la degustació de les truites. També rebran vals de compra les dues disfresses més originals. A l’Estrella, dissabte 18 de febrer a les 12.30 h, se celebrarà un sorteig de dues espatlles ibèriques.

Aquest dijous 16 al matí, el Mercat del Ninot també començarà a celebrar Carnestoltes amb l’actuació de la banda BKT BRASS BAND. Dissabte 18, entre les 9 i les 15 h, el mercat acollirà l’actuació del cos de dansa de l’acadèmia de ball Elisenda Tarragó. D’altra banda, es repartiran premis a les millors disfresses dels comerciants i s’obsequiarà els infants que visitin el mercat.   

El Mercat de la Llibertat acollirà activitats musicals de dijous a dissabte. El dia 16 de febrer hi haurà música i ball en directe entre les 11.30 i les 13.30 h.  En aquest mateix horari, el dia 17 se sentirà la música en directe de Xarangarins. Per últim, dissabte 18 a les 11 h hi haurà un tast de botifarra d’ou i cava abans que comenci l’espectacle musical de les 12 h en el marc del ‘Tradicionàrius’.

El Mercat de la Concepció també comptarà amb tres dies de ball per celebrar Carnestoltes, a més d’un pintacares infantil el dia 18 d’11 a 14 h. El Mercat de la Guineueta acollirà una activitat de música i ball el dissabte 18 d’11.30 a 13 h. Similar al Mercat de Sants, que comptarà amb animació musical divendres, de 17 a 19 h , i dissabte, d’11 a 13 h.

El dia 18, el Mercat del Carmel i el Mercat d’Horta decoraran les parades i els comerciants estaran disfressats. A més, al Mercat del Carmel, d’11 a 13 h, se situarà un photocall amb dos personatges màgics de l’associació Grupo Dance perquè els nens i nenes disfressats puguin fer-se una fotografia amb ells. A continuació, s’entregaran els premis a la parada més divertida i el premi al Pebrot d’Or.

Per la seva banda, el Mercat de Lesseps centrarà les seves activitats al dia 18 entre les 11 i les 14 h. Els paradistes es disfressaran i els nens podran gaudir d’un taller de pintacares amb temàtica de Carnestoltes. 

El dia 17 de febrer, de 16.30 a 17.45 h, el Mercat de Canyelles organitza una petita gimcana: els participants hauran de superar una sèrie de proves pel mercat per arribar finalment a un mural artístic i lliure i a un photocall.

El Mercat del Guinardó comença les activitats a les 10 h del dissabte 18 amb una rua de disfresses. Continuarà amb una xocolatada i un taller de pintacares. El mercat rebrà la visita de Mickey i Minnie, que repartiran caramels i es faran fotografies amb els més petits. La jornada acabarà amb l’entrega de premis del concurs de disfresses una actuació musical.

El 18 de febrer, de 12 a 14h, el Mercat dels Encants organitza un concurs de disfresses: la disfressa més original guanyarà una experiència termal per a dues persones. També hi haurà una xaranga amb SIPAGANBAND.

El Mercat de l’Abaceria celebrarà Carnestoltes dissabte 18 al matí amb jocs infantils a les portes d’accés al mercat. A més, els comerciants aniran disfressats seguint la temàtica ‘Països del Món’. Al Mercat de Montserrat, els comerciants es disfressaran tota la setmana (divendres 17 sota la temàtica de “Far West”). 

Pel que fa al Mercat de la Trinitat, els comerciants aniran disfressats el matí del dia 18 de febrer amb llibertat de temàtica. També ho faran els dels Encants de Sant Antoni els dies 17 i 18.

Dissabte 18, de 9 a 14 h, al Mercat de Felip II es proposa una disfressa conjunta per homenatjar la pintura artística. El Mercat del Clot i el Mercat de Bon Pastor celebraran un concurs de disfresses el dia 16 febrer. A Bon Pastor, tothom qui es faci una foto disfressat al photocall del mercat i la publiqui a Instagram els dies 16, 17 i 18 de febrer participarà en un concurs.

El Mercat de Sant Andreu també acollirà un concurs de disfresses el matí del dia 18, en què tots els infants rebran un obsequi només per participar. El mateix dia, els comerciants es disfressaran sota el tema ‘Mercat medieval’ i es farà l’entrega del Pebrot d’Or. També es disfressaran, amb temàtica lliure, el dia 16. El Mercat de Provençals anima als clients que el dia 18 al matí acudeixin al mercat disfressats i es facin fotografies amb els comerciants per endur-se-les a casa.

Mercats de Barcelona

Els nostres socis

Farmàcia Miró
Coconut
Restaurant Ca la Montse
Hotel 54
Bar Cal Chusco
Sc. Produccions
Bonita Bar
Carregant...
x
X