ACIB Barceloneta

ACIB Barceloneta

Empresa i Coneixement reforça amb 300.000 € els ajuts al sector de fires d'atraccions, revetlles i festes majors

16 d'abril de 2021

  • El DOGC publica avui l’ampliació de la línia, que s’eleva als 2,1 milions d’euros, per donar cobertura a la totalitat dels beneficiaris.
  • En total, s’han atorgat ajuts directes a 347 beneficiaris, entre autònoms i empreses del sector d’atraccions i de serveis de restauració propis de fires i revetlles.
  • Els ajuts són de 6.000 euros per beneficiari. En els propers dies s’hauran realitzat el 100% dels pagaments.

El Departament d’Empresa i Coneixement ha reforçat amb 300.000 euros addicionals la línia d’ajuts directes per al sector de fires d’atraccions, revetlles i festes majors, afectat per les restriccions de la Covid-19 que el Govern va obrir el mes de desembre passat per donar cobertura a la totalitat de beneficiaris. El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) publica avui aquesta ampliació, que eleva fins a 2,1 milions d’euros la dotació de la línia.

En total, s’han concedit ajuts directes a 347 beneficiaris de la línia, tancada el 30 de desembre passat. La convocatòria s’adreçava a les empreses del sector d’atraccions i de serveis de restauració propis de fires i revetlles, especialment afectats per les mesures sanitàries adoptades per fer front a la pandèmia. L’ajut consistia en una aportació única de 6.000 euros per beneficiari. Els pagaments pendents es realitzaran en els propers dies.

Generalitat de Catalunya

Els nostres socis

Bar Churruca 5
New Orleans Coffe and Tea
Stoke Threads
Restaurant Mesón Barceloneta
Confraria de Pescadors de Barcelona
Restaurante El Rey de la Gamba 1
Gestavi
Carregant...
x
X