ACIB Barceloneta

ACIB Barceloneta

Empresa i Coneixement reforça amb 300.000 € els ajuts al sector de fires d'atraccions, revetlles i festes majors

16 d'abril de 2021

  • El DOGC publica avui l’ampliació de la línia, que s’eleva als 2,1 milions d’euros, per donar cobertura a la totalitat dels beneficiaris.
  • En total, s’han atorgat ajuts directes a 347 beneficiaris, entre autònoms i empreses del sector d’atraccions i de serveis de restauració propis de fires i revetlles.
  • Els ajuts són de 6.000 euros per beneficiari. En els propers dies s’hauran realitzat el 100% dels pagaments.

El Departament d’Empresa i Coneixement ha reforçat amb 300.000 euros addicionals la línia d’ajuts directes per al sector de fires d’atraccions, revetlles i festes majors, afectat per les restriccions de la Covid-19 que el Govern va obrir el mes de desembre passat per donar cobertura a la totalitat de beneficiaris. El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) publica avui aquesta ampliació, que eleva fins a 2,1 milions d’euros la dotació de la línia.

En total, s’han concedit ajuts directes a 347 beneficiaris de la línia, tancada el 30 de desembre passat. La convocatòria s’adreçava a les empreses del sector d’atraccions i de serveis de restauració propis de fires i revetlles, especialment afectats per les mesures sanitàries adoptades per fer front a la pandèmia. L’ajut consistia en una aportació única de 6.000 euros per beneficiari. Els pagaments pendents es realitzaran en els propers dies.

Generalitat de Catalunya

Els nostres socis

The CBD Side
Bar Cal Chusco
Cerveceria Vaso de Oro
Restaurant El Merendero de la Mari
La Gavina
Miski Restaurant- Cevicheria
COLIBRI BRUNCH & BISTRO
Carregant...
x
X