ACIB Barceloneta

ACIB Barceloneta

Els mercats municipals de Barcelona participen en la Regata Cultural de la 37a edició de la Copa Amèrica

21 de juny de 2024

La Regata Cultural és el programa d’activitats que impulsa l’Ajuntament de Barcelona per acompanyar l’arribada de la Copa Amèrica de vela a Barcelona. Compta amb nombroses propostes culturals, artístiques, gastronòmiques, de ciència i d’oci, que conviden la ciutadania a conèixer i gaudir d’un dels principals esdeveniments esportius del món.

L’Institut Municipal de Mercats de Barcelona se suma a la programació de la Regata Cultural amb diverses activitats organitzades als mercats municipals entre els mesos de maig i octubre, com degustacions de musclos, una paella popular, una sardinada, un tast de fideuà o la Fira Mercat de Mercats.

La regidora de Comerç, Restauració i Mercats, Raquel Gil, ha destacat que “els mercats municipals, com a eix vertebrador de la vida dels barris, són un escenari clau que faran que la Copa Amèrica es visqui a tota la ciutat. Barcelona impregnarà la competició del seu caràcter i de trets identitaris com la gastronomia”.

Les activitats organitzades als mercats municipals que queden incloses dins de la Regata Cultural són:

  • 10 i 11 de maig: Petit Mercat de Mercats al Mercat de Sant Antoni.
  • 15 de juny: “Tasta’M”. Musclada al Mercat de les Corts.
  • 29 de juny: Paella popular al Mercat de Provençals.
  • 14 de setembre: Mar i Mercats. “Tasta’M”. Sardinada al Mercat de Santa Caterina.
  • 5 d’octubre: Mar i Mercats. Fideuà marinera al Mercat de la Barceloneta.
  • 18, 19 i 20 d’octubre: Fira Mercat de Mercats a plaça de Catalunya.

El 15 de juny, a les 10:30 h, el Mercat de les Corts celebrarà la novena edició del Tasta’m, i coincidint amb la celebració de Sant Joan, en aquesta edició la tapa protagonista seran els musclos.

El 29 de juny, el  Mercat de Provençals celebrarà la festa dels 50 anys del mercat, amb una paella popular, activitats, música i sortejos. De 8.30 a 12.30 h, els clients podran gaudir de l’activitat “Veig veig”, en la qual hauran d’emplenar un full i anotar els cinc establiments que tenen el logo del mercat. Entre tots els participants, se sortejaran 8 premis de 25 € en vals de compra. 

A les 12.30 h es gaudirà d’una paella popular. Per participar, entre el 25 i el 29 de juny els clients hauran de recollir el tiquet de la degustació de paella i la beguda al Punt d’Informació, presentant un tiquet de compra del mercat superior a 10 €. Finalment, es durà a terme un sorteig de 20 cistelles amb productes del mercat. Per participar, la clientela haurà de dipositar en una urna un tiquet de compra amb un valor mínim de 10 € posant per darrere el nom i número de telèfon, entre el 10 i el 29 de juny.

El 14 de setembre, a les 10:30 h, el Mercat de Santa Caterina acollirà un Tasta’m ‘Mar i Mercats’ amb una sardinada, i molta música i bon ambient a càrrec de la Lola Van.

El 5 d’octubre, coincidint amb les dates de celebració de la Copa Amèrica, el Mercat de la Barceloneta celebrarà un tast de fideuà marinera en el marc de les activitats de ‘Mar i Mercats’. 

Les activitats dels mercats municipals dins del programa de la Regata Cultural van començar amb el Petit Mercat de Mercats, que va tenir lloc els dies 10 i 11 de maig al Mercat de Sant Antoni, i conclouran amb la gran fira de Mercat de Mercats, que se celebrarà el 18, 19 i 20 d’octubre a la plaça Catalunya, on la Copa Amèrica també tindrà el seu espai.

Mercats de Barcelona

Els nostres socis

Club Natació Atlètic Barceloneta
UNGRAVITY PADDLESURF BOX
Restaurante Paco Alcalde
Restaurant La Mar Salada
Luna Hair Salón
Mapfre Barceloneta
Restaurante Foc Barceloneta
Carregant...
x
X