ACIB Barceloneta

ACIB Barceloneta

El programa d'ajuts 'Kit Digital', ampliat a empreses de menys de 3 persones treballadores

26 d'octubre de 2022

El govern d'Espanya, a través del Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital i amb finançament de la Unió Europea, ha obert una nova convocatòria del programa Kit Digital, una iniciativa que té com a objectiu subvencionar la implantació de solucions digitals en petites empreses, microempreses i projectes impulsats per persones autònomes de qualsevol sector per tal que puguin millorar el nivell de maduresa digital dels seus negocis. A partir del 20 d'octubre de 2022 a les 11 h, les petites empreses de menys de 3 persones treballadores podran sol·licitar l'ajut.

Concretament, la tercera convocatòria compta amb un pressupost inicial de 500 milions d’euros i busca millorar la competitivitat i el nivell de maduresa digital de les empreses d’aquest segment. La quantitat de l’ajut per a aquest segment serà de 2.000 euros, a través dels quals les persones autònomes i les pimes podran adquirir solucions de digitalització per fer créixer digitalment el seu negoci. Tota la informació sobre aquesta nova convocatòria es pot consultar aquí. 

Com funciona el Kit Digital? 

Es tracta d’un programa d’ajuts econòmics que s’emmarca dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, l’Agenda Espanya 2025, i el pla de Digitalització de Pimes  2021-2025; finançat per la Unió Europea, Fons NextGenerationEU, i que es gestiona a través del Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital. Va dirigit a pimes i persones autònomes que vulguin evolucionar i millorar el seu negoci accedint a un ampli catàleg de solucions digitals i d’agents digitalitzadors que ofereixen diferents serveis. 

Les pimes i les persones autònomes que se’n beneficiïn rebran un bonus digital amb una quantitat econòmica assignada, que podrà fer servir per contractar els serveis o els agents del catàleg. Amb el bonus digital, es pot escollir millorar aspectes com la pàgina web, la botiga virtual, la ciberseguretat del negoci, així com a gestió de xarxes socials, processos o clients. Tots els requisits i tota la informació per optar al Kit Digital es pot consultar en aquest enllaç

Ajuntament de Barcelona

Els nostres socis

Bar Restaurant Can Ganassa
Punto y Coma
Estraperlo
Restaurant Can Ramonet
La Cassola
Luna Hair Salón
Beach Garden Nass
Carregant...
x
X