ACIB Barceloneta

ACIB Barceloneta

Bars i restaurants ja poden servir de 6 del matí a 12 de la nit i amb aforament del 50% a l'interior

25 de maig de 2021

Aquest 20 de maig, la Generalitat de Catalunya ha publicat al DOGC la resolució SLT/1561/2021, que permet flexibilitzacions al sector de la restauració. S'amplien horaris, i aforaments, així com el nombre de persones permeses per taula. També es permet restablir el consum en barra. T'expliquem els canvis en detall.

Concretament, amb la nova resolució la restauració pot servir a les taules amb una franja ininterrompuda, de les sis del matí fins a les dotze de la nit. Pel que fa a l’aforament, s’amplia fins al 50% en espais interiors, que han d’estar sempre ben ventilats. S’ha de garantir una distància mínima degudament senyalitzada de dos metres entre comensals de taules o agrupacions de taules diferents. En el cas de les terrasses, l’aforament és del 100% i s’han de garantir també els dos metres de distància. El consum s’ha de fer sempre a la taula o en barra, que ja passa a estar permès.

Una altra de les novetats és que el nombre màxim de comensals per taula o agrupació de taules passa de 4 a 6, llevat que pertanyin a la bombolla de convivència. Alhora, s’ha de garantir la distància d’un metre entre persones d’una mateixa taula, excepte per a persones que pertanyin a la bombolla de convivència. El tipus i mida de taula ha de permetre que es garanteixin aquestes distàncies. Cal recordar que totes aquestes condicions s’apliquen també als establiments de restauració integrats en centres, galeries o recintes comercials.

Ajuntament de Barcelona

Els nostres socis

Buenas Migas
Restaurante Casa Jaume
New Orleans Coffe and Tea
La Clínica del Peu
The CBD Side
Luna Hair Salón
La Cassola
Carregant...
x
X