ACIB Barceloneta

ACIB Barceloneta

Barceloneta en família

Si esteu celebrant una ocasió especial, quina millor opció que la Barceloneta? Oferim moltes opcions per a una celebració romàntica o una reunió familiar. Prengui bona nota de tot el que desitja fer durant la propera visita, per així conèixer realment totes les meravelles del barri més mariner.

La platja de la Barceloneta té una longitud de mig KM i és una de les platges més antigues i amb més tradició de la ciutat. Poques ciutats tenen un balcó així davant del mar. És una de les preferides dels visitants i fa la delícia dels nens. Amb motiu de la recuperació de la denominació de la platja del Somorrostro, la platja de la Barceloneta ara està compresa entre l'espigó del Gas, que també es coneix amb el nom d'espigó de Ginebra, i la platja de Sant Miquel. D´esquena al mar hi ha uns porxos, on se situa l´Espai de Mar, un equipament destinat a facilitar l´accés a la platja i al medi marí. També a la plaça del mar destaca el foment de la pràctica inclusiva de l'esport i de l'oci de la mà del Club Natació Atlètic-Barceloneta.

Desconnecteu. Mentre gaudeix del passeig marítim i de la nostra impressionant platja assegureu-vos de visitar el cor del barri parar a fer una ullada a les botigues i serveis. Si voleu celebrar un dia especial compartint una ampolla de cava, no es perdi algunes de les terrasses més boniques de la ciutat davant del mar Ca la Nuri, Can Majó, Restaurant Salamanca. Tant si vindrà amb familiars i amics com amb la seva parella, no hi ha un lloc millor al capvespre que la Barceloneta davant del mar. Reservi una mica de temps per trobar aquest regal especial i inoblidable adreceu-vos a Joieria Cánovas si esteu buscant peces de joieria, exclusives firmes de rellotges i d'altres complements.

Quin lloc hi podria haver millor per celebrar aquesta ocasió especial que un restaurant amb les millors especialitats? El Passeig Joan de Borbó us ofereix algunes opcions com la Mar Salada per gaudir de la proposta tradicional però amb un toc d'alta cuina. Altres locals amb immillorable localització i ambient pel seu dia especial són, el Nou Ramonet, Restaurant Cheriff, Restaurant Paco Alcalde, Ca la Montse o el Rei de la Gamba 1.

Els nostres socis

Encuadernaciones Bermejo
La Clínica del Peu
Forn de Pa Baluard
Mapfre Barceloneta
Peluts i pelats
Restaurant Ca La Nuri
Terapeuta Gabriel Solé
Carregant...
x
X