ACIB Barceloneta

ACIB Barceloneta

Barcelona Activa torna aquest 2022 a apropar-se al teu comerç per assessorar-te!

4 de febrer de 2022

Des de Barcelona Activa ja hem obert el període d’inscripcions de la nova edició del programa Comerç a punt.

Posem a la teva disposició assessorament expert per organitzar millor la teva tresoreria o demanar finançament, desenvolupar noves fórmules per augmentar les vendes o redreçar el teu negoci, entre d’altres.

L’assessoria t’ofereix fins a 12 hores d’acompanyament, és totalment gratuïta i les persones expertes s’adaptaran a les teves necessitats: les visites poden ser presencials o telemàtiques i podràs escollir els dies i les hores que més et convinguin.

Com és l’itinerari d’assessoraments?

  • Detectem les necessitats del teu comerç: la persona assessora es veurà amb tu per saber què necessites i quines són les teves expectatives.
  • Elaborem conjuntament un pla d’acció adaptat a tu: després d’aquesta primera trobada, s’elaborarà un pla d’acció on se’t suggeriran mesures per implementar al teu comerç, segons les teves necessitats i per assolir els teus objectius.
  • Implementació i seguiment: la persona assessora t’anirà acompanyant a mesura que vagis implementant les diverses accions suggerides mitjançant trobades, i li podràs exposar els dubtes que tinguis o obtenir assessorament sobre més temes.

Vols que comencem? Fes clic a “demana el servei” o truca’ns al 900 533 175 de dilluns a divendres de 9 a 18 h.

Demana el servei

Els nostres socis

The Green Spa
Confraria de Pescadors de Barcelona
Restaurant La Mar Salada
Restaurante Can Solé
Marisma
BR Supermercat
Restaurant Cal Pinxo Palau de Mar
Carregant...
x
X