ACIB Barceloneta

ACIB Barceloneta

Art i gastronomia

Si passeu uns dies a Barcelona, no oblideu fer una passejada davant del mar i podreu descobrir situada a la sorra de la platja de Sant Miquel l'Estrella Ferida escultura de Rebecca Horn. L'estrella ferida forma part de l'exposició Configuracions Urbanes, organitzada per la nominació de Barcelona com a seu dels Jocs Olímpics, que a la Barceloneta té cinc obres d'artistes de renom com Mario Merz o Juan Muñoz. També podeu descobrir en un tranquil passeig davant del mar altres obres d'interès com Evocació marinera de Subirachs o el Peix de la Barceloneta de Frank O. Gehry.

Després d'aquest itinerari pel nostre museu d'art a l'aire lliure assegureu-vos de reservar alguna estona per anar de compres i serveis, però a més per degustar els millors plats i tapes. Busqueu el que busqueu, propostes de cuina local i nacional o els plats més internacionals, la Barceloneta posseeix la major varietat propostes gastronòmiques i és la seva millor opció. En la recerca de la millor gastronomia, teniu diferents eleccions a la vostra disposició, si decidiu apostar pel cor del barri i el millor tapeig és de destacar el producte més genuí: la Bomba de la Barceloneta. No es pot marxar sense tastar-la a Can Ros Taverna 1908, Cal Chusco, Jai-ca, Piñol, El Rossinyol, Celler Fermin, Estraperlo, L'Òstia o Can Ganassa, així mateix comptem amb altres especialitats de producte local destaquen Cerveceria Vaso de Oro amb la seva pròpia marca de cervesa artesana, o Petit bar per nomenar-ne uns quants. Si busquen cuina amb sabor internacional poden tastar les varietats de Casa Jaume, Foc Barceloneta, Colibri brunch & bistro, Frankfurt's Barceloneta, Miski restaurant-cevitxeria, Restaurant Rangoli, Restaurant Portonovo o Bonita. També destaquen les especialitats italianes de Buenas Migas, Kitchen, Pappa e pizza, o amb el toc argentí de Kuk… Finalment assegureu-vos de fer una parada a New Orleans Coffee and Tea o Matienzo per prendre un cafè o Home Made Barceloneta si el que li ve de gust és un refrescant gelat. Tant se val quin sigui el seu pressupost, passarà un dia divertit, amb la proposta gastronòmica triada.

Per finalitzar es pot acomiadar de la Barceloneta amb una de les vistes més impressionants que ofereix el telefèric en el recorregut des de la Torre Sant Sebastià, obra de Carles Buigas d'inspiració eiffeliana, fins a la torre Jaume I on hi ha el World Trade Center.

Els nostres socis

La Roseta
Bonita Bar
Amai
Les Ocasions
Farmàcia Miró
Graficas Barceloneta
Barceloneta Port Vell, aparcament Telpark
Carregant...
x
X