ACIB Barceloneta

ACIB Barceloneta

Aquest Nadal, recull la carta als Reis al teu comerç de proximitat!

23 de desembre de 2021

Fins al 5 de gener, pots aconseguir la carta als Reis d’Orient de forma gratuïta als comerços del teu barri. També la pots descarregar per imprimir, o omplir-la de desitjos directament en línia.

Cada cop queden menys dies perquè Barcelona doni la benvinguda als Reis de l’Orient. Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a la ciutat el 5 de gener al vespre, acompanyats de la comitiva reial. Un any més, vindran a la ciutat carregats amb els paquets i desitjos que els infants ja els estan fent arribar amb les cartes que els han enviat. Barcelona els tornarà a rebre amb la tradicional cavalcada.

L’Ajuntament de Barcelona, juntament amb el teixit comercial i les associacions del sector, ha posat a disposició de tothom qui ho desitgi 400.000 cartes per enviar als Reis d’Orient. Les missives, que la mainada s’encarregarà d’omplir i que han arribat als comerços distribuïdes a través de les associacions de comerciants, es poden recollir fins al mateix dia 5 de gener a les botigues de la ciutat. També la pots omplir en línia. Així mateix, els comerços de proximitat embolicaran les compres amb etiquetes adhesives exclusives d’aquest Nadal. Trobaràs tota la informació sobre l’arribada dels Reis d’Orient a Barcelona, en aquest enllaç.

Aquest Nadal, els comerços de proximitat i mercats de la ciutat també repartiran 700.000 postals amb imatges històriques de Barcelona i tindran a la seva disposició 400.000 adhesius per decorar els paquets embolicats per a regal. A més, la Direcció de Comerç, Restauració i Consum de l’Ajuntament de Barcelona i les associacions comercials de la ciutat, han preparat un gran ventall d’activitats familiars per gaudir del Nadal ben a prop del comerç de proximita. Concretament, fins al 4 de gener, es podrà gaudir de propostes musicals, teatrals, de dansa o de circ als eixos comercials de tots els districtes de Barcelona. Pots consultar totes les activitats aquí. 

Més informació

Mercats de Barcelona

Els nostres socis

Mercat de la Barceloneta
Marisma
Restaurant Casa Costa
MAIL BOXES BARCELONETA
Restaurant Can Majó
Kitchen
Cerveceria Vaso de Oro
Carregant...
x
X