ACIB Barceloneta

ACIB Barceloneta
La Barceloneta és la Bomba!

Bases del Sorteig

1. L'Agrupació de Comerciants i Industrials de la Barceloneta, a partir d’ara, “l’organització”, organitza la campanya de promoció “Vota i guanya” per tal de fidelitzar els clients dels seus establiments adherits i per oferir-los un incentiu a la compra.

2. La campanya  “Vota el millor tast” consisteix en el sorteig  de 100 € en vals de compra.

3. Les persones que vulguin participar en el sorteig hauran d’accedir a un formulari a través de l’enllaç web www.acib.cat/cat/la-barceloneta-es-la-bomba/vota-i-guanya omplir totes les dades, adjuntar-hi una fotografia d’un plat o tapa d’un establiment participant a la 1ª edició de Barceloneta Tast i enviar-lo. 

4. La mateixa foto no es podrà fer servir més d’una vegada per persona ni compartida amb altres persones.

5. El sorteig es realitzarà el 7 de novembre del 2022. 1 premi de 100 €.

6. Els sorteig es celebrarà de forma aleatòria amb un programa informàtic i inclouran tots els formularis rebuts fins a les 24 hores del dia abans de la data del sorteig.

7. Es comprovarà que les fotos premiades siguin d’establiments participants la 2a edició de Barceloneta Tast. Si no ho són, es tornarà a fer el sorteig del premi.

8. L’organització contactarà amb les persones guanyadores de cada sorteig per fer l’atorgament del premi que li correspongui.

9. El valor dels premis s’haurà de gastar en els establiments adherits a Acib Barceloneta. L’organització informarà les persones premiades de quins són aquests  establiments.

10. El premi de 100 € s’haura de gastar en dos establiments (50€ en cadascun).

11. En cap cas, es canviarà el valor dels premis per diners en efectiu.

12. Els titulars dels establiments comercials i de serveis adherits a l'Acib Barceloneta i els seus familiars; el seu personal i els familiars d’aquests no poden participar en aquesta campanya amb tiquets del seu establiment. Els treballadors de l'Acib Barcelonetal i de l’empresa que gestiona aquesta promoció i els seus familiars no poden participar en aquesta campanya com a beneficiaris dels premis.

13. En cap cas, s’acceptarà que una persona menor d’edat pugui recollir el premi.

14. La participació en aquesta campanya implica l’acceptació d’aquestes bases.

15. Les persones premiades accepten aquestes bases i autoritzen l’organització a fer ús dels seus noms i cognoms i fotografies, si cal, per promocionar aquesta campanya. La no acceptació d’aquest punt representa la pèrdua de la condició de premiat/da. En aquest cas l’organització es reservarà el dret de tornar a sortejar el premi o deixar-lo desert.

16. L’organització també és reserva el dret d’excloure de la participació en aquesta campanya a qualsevol establiment comercial i o de serveis que no respecti aquestes bases.

17. En cas de dubtes la versió de les bases redactada en català és la que tindrà preferència.

18. Qualsevol imprevist serà resolt per l’organització, que es reserva el dret d’interpretació d’aquestes bases.

Barcelona, 22 de setembre de 2022

Carregant...
x
X