ACIB Barceloneta

ACIB Barceloneta

Bases campanya "Celebra amb l'Eix el Dia els Enamorats"

1. Agrupació de Comerciants i Industrials de la Barceloneta , a partir d'ara l'ACIB Barceloneta, organitza la campanya de promoció “Enamorats 2021” per tal de fidelitzar els clients dels seus establiments adherits i per oferir-los un incentiu a la compra.

2. La campanya  “Enamorats 2021" consisteix en el sorteig d’un sopar per a dos persones valorat en 50 € en un dels establiments associats.

3. Les persones que vulguin participar en el sorteig hauran d’accedir a un formulari a través de l’enllaç web www.acib.cat/enamorats omplir totes les dades, adjuntar-hi una fotografia d’un tiquet de compra d’un establiment adherit a l'ACIB Barceloneta i enviar-lo.

4. En el tiquet de compra s’haurà de veure les dades de l’establiment per poder-lo identificar i la data.

5. Un mateix tiquet de compra no es podrà fer servir més d’una vegada.

6. Dades del/dels sorteig/sortejos:

  • Únic sorteig: 2 de març de 2021. Tiquets rebuts entre el 25 de gener i el 28 de febrer.

7. El/els sorteig/sortejos se celebraran de forma aleatòria amb un programa informàtic i inclouran tots els formularis rebuts fins a les 24 hores del dia abans de la data de cada sorteig.

8. Es comprovarà que els tiquets premiats siguin d’establiments adherits a l'ACIB Barceloneta i tinguin la data corresponent. Si no ho són, es tornarà a fer el sorteig del premi.

9. L’organització contactarà amb les persones guanyadores de cada sorteig per fer l’atorgament del premi que li correspongui.

10. El valor dels premis s’haurà de gastar en els establiments adherits a l'ACIB Barceloneta. L’organització informarà les persones premiades de quins són aquests  establiments.

11. En cap cas, es canviarà el valor dels premis per diners en efectiu.

12. Els titulars dels establiments comercials i de serveis adherits a l'ACIB Barceloneta i els seus familiars; el seu personal i els familiars d’aquests no poden participar en aquesta campanya amb tiquets del seu establiment. Els treballadors de l'ACIB Barceloneta i de l’empresa que gestiona aquesta promoció i els seus familiars no poden participar en aquesta campanya com a beneficiaris dels premis.

13. En cap cas, s’acceptarà que una persona menor d’edat pugui recollir el premi.

14. La participació en aquesta campanya implica l’acceptació d’aquestes bases.

15. Les persones premiades accepten aquestes bases i autoritzen l’organització a fer ús dels seus noms i cognoms i fotografies, si cal, per promocionar aquesta campanya. La no acceptació d’aquest punt representa la pèrdua de la condició de premiat/da. En aquest cas l’organització es reservarà el dret de tornar a sortejar el premi o deixar-lo desert.

16. L’organització també és reserva el dret d’excloure de la participació en aquesta campanya a qualsevol establiment comercial i o de serveis que no respecti aquestes bases.

17. En cas de dubtes la versió de les bases redactada en català és la que tindrà preferència.

18. Qualsevol imprevist serà resolt per l’organització, que es reserva el dret d’interpretació d’aquestes bases.

Barcelona, 25 de gener de 2021

Els nostres socis

Optica Miró
Kitchen
Confraria de Pescadors de Barcelona
Óptica Barceloneta
UNGRAVITY PADDLESURF BOX
Encuadernaciones Bermejo
Cafes Salvador
Carregant...
x
X