ACIB Barceloneta

ACIB Barceloneta

Eixos Barceloneta

ACIB és una entitat sense ànim de lucre que va néixer el 1953 com una forma de representació i defensa dels comerciants i fer de la Barceloneta un millor espai per a viure i gaudir de les compres i la gastronomia així com la cultura de la zona. La fórmula associativa de ACIB permet, des del poder comuitari, augmentar la representativitat, tenir més capacitat de negociació, compartir coneixement i crear sinergies amb altres sectors o territoris.

ACIB és la suma de diferents eixos comercials del barri de la Barceloneta, petits carrers que, amb el seu comerç de proximitat i gastronomia de referència, afavoreixen la responsabilitat social comercial de Km 0 i acompanyen el veí i el visitant en el seu dia a dia.

Cada eix comercial, cada petit carrer, respon a una identitat comercial que volem protegir i els nostres delegats d'eix són la voluntat ferma de l' Acib per a avançar en el dia a dia de l'activitat econòmica. Els representants dels eixos actuen com a impulsors per a la resta de comerços: Fomentant l'associacionisme i el treball en xarxa sens dubte el veritable motor de la raó de ser de l'Agrupació de Comerciants i industrials de la Barceloneta.

C. de la Maquinista

C. de la Maquinista

El carrer  Maquinista és l'eix comercial per excel·lència que convida a entrar des del passeig Joan de Borbó i que desemboca al bell mig del barri i el Mercat.

Delegat de carrer: Famàcia Odriozola

C. de Dr. Giné i Partagàs

C. de Dr. Giné i Partagàs

El carrer Doctor Giné i Partagàs s’ha convertit en l’espai comercial de connexió entre els carrers de la Maquinista i Andrea Dòria on es poden trobar serveis i comerços de proximitat.

Delegat de carrer: Amai

C. de Pepe Rubianes est

C. de Pepe Rubianes est

El carrer Pepe Rubianes és la via que comunica el Port Vell i el Passeig Marítim alhora que el petit comerç i la gastronomia acompanyen al visitant amb destinació a la platja propera.

Delegat de carrer: La Cassola

C. de Meer

C. de Meer

El carrer de Meer és una de les vies que condueix directament a la Platja de la Barceloneta on podem trobar petits comerços amb encant.

Delegat de carrer: La Roseta

C. de Sant Carles

C. de Sant Carles

El carrer Sant Carles és l'indiscutible eix cultural que connecta el petit comerç, serveis i la gastronomia amb espais emblemàtics com la Biblioteca la Fraternitat i el Centre Cívic de la Barceloneta.

Delegat de carrer: Les Ocasions

C. d'Andrea Dòria

C. d'Andrea Dòria

El carrer Andrea Dòria uneix el centre del barri amb el Passeig Marítim i els espais educatius, compta amb un ampli ventall d'oferta comercial i gastronòmica.

Delegat de carrer: Cansaladeria Roca

Pl. del Poeta Boscà

Pl. del Poeta Boscà

Aquesta plaça és el centre del barri i connecta el petit comerç girant al voltant de l'eix del Mercat.

Delegat de carrer: Mapfre

C. d'Emília Llorca Martín

C. d'Emília Llorca Martín

El carrer d' Emília Llorca Martín ja al límit del barri, prop de la platja i el mar,  és l'eix amb el sabor mariner i gastronòmic més accentuat.

Delegat de carrer: Cal Chusco.

Pg. de Joan de Borbó

Pg. de Joan de Borbó

El passeig Joan de Borbó és la gran avinguda d'entrada on la gastronomia fa la carta de presentació com a tret destacat.

Delegat de carrer: la Mar Salada

C. de Ginebra

C. de Ginebra

El carrer Ginebra és la porta d'entrada des de Joan de Borbó cap al Parc de la Barceloneta, compta amb espais gastronòmics destacats i amplis serveis.

Delegat de carrer: Bar Jai Ca

C. d'Escuder

C. d'Escuder

El Carrer d'Escuder compta amb gran activitat comercial i comunica la propera Plaça de la Barceloneta amb el cor del barri i el Mercat.

Delegat de carrer: Peluts i Pelats

C. de Pepe Rubianes oest

C. de Pepe Rubianes oest

El carrer Pepe Rubianes és l'eix de connexió on el petit comerç i la gastronomia acompanyen el visitant amb destinació a la platja propera.

Delegat de carrer: Punto y Coma

C. de Miquel Pedrola i Alegre

C. de Miquel Pedrola i Alegre

El carrer de Miquel Pedrola i Alegre té vocació de petita rambla que enllaça el cor del barri i el mercat amb la platja. El vorejen diferents serveis i botigues i compta també amb espais gastronòmics.

Delegat de carrer: Bonita

Pl. de Pau Vila

Pl. de Pau Vila

L´entorn de la plaça Pau Vila és l´entrada de la Barceloneta on destaca el Palau de Mar i la seva àmplia oferta gastronòmica i cultural amb el Museu d´Història de Catalunya

Delegat de carrer: La Gavina

Els nostres socis

Home Made Barceloneta
Sc. Produccions
Restaurant Cal Pinxo Palau de Mar
Confraria de Pescadors de Barcelona
La Gavina
MAIL BOXES BARCELONETA
The CBD Side
Carregant...
x
X