ACIB Barceloneta

ACIB Barceloneta
Barceloneta Tast

Restaurant, Participa!

Benvolgut soci,

Volem recuperar la referència gastronòmica del nostre barri!!!

Volem que baixar a fer un arròs a la Barceloneta sigui de nou la primera opció entre els barcelonins. Volem que les celebracions familiars als restaurants del barri tornin a ser tradició; que els vermuts amb vistes al mar es posin de moda entre els que viuen i treballen a la ciutat i volem, també, que gaudir d’un bon àpat qualsevol dia de la setmana als bars i restaurants de la Barceloneta entri als plans dels veïns de la ciutat, i per aconseguir-ho, et necessitem. T’apuntes

Des de l’ACIB Barceloneta endeguem una campanya per atreure l’atenció dels barcelonins cap a la Barceloneta més culinària, la del producte de qualitat, la de l’excel·lència als fogons i la de la cuina amb personalitat i, per fer-ho, hem creat la ruta gastronòmica “Barceloneta Tast”, a la que ens agradaria sumar el teu establiment.

“Barceloneta Tast” se celebrarà del 15 d’octubre al 30 de novembre amb l’objectiu posat en tornar a posicionar la Barceloneta com destí gastronòmic de qualitat a la ciutat, farem servir l’atractiu de la ruta i les ofertes especials, perquè els clients puguin descobrir, i redescobrir, els bars i restaurants del barri fent un tast dels seus millors plats.

Tu tries el plat amb el qual vols promocionar el teu establiment a la ruta, el preu i l’oferta que vols associar al tast (plat + beguda gratis, descompte sobre el preu habitual,...), i també, el dia de la setmana que més et convé destacar aquest plat a la teva carta.

Des d’ACIB ens encarregarem de promocionar “Barceloneta Tast” i estem treballant ja en la web de la ruta gastronòmica on apareixeran tots els establiments participants, amb la informació sobre el seu plat i oferta perquè els barcelonins puguin conèixer tot el que es trobaran als nostres bars i restaurants.

Per poder tenir-ho tot a punt el dia 15 d’octubre  necessitem que abans del 22 de setembre incorporis totes les dades del teu establiment i del teu plat o tapa pel “Barceloneta Tast” al formulari. Un cop rebuda aquesta informació contactarem amb tu per acordar la visita del fotògraf encarregat de fer les fotos dels plats per a la web.

Recorda!, aquesta és una activitat de promoció exclusiva pels establiments de restauració associats a ACIB Barceloneta i no suposa cap cost per al teu negoci.

Comptem amb tu!

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

Carregant...
x
X