ACIB Barceloneta

ACIB Barceloneta

Viu la Barceloneta!

· Quan? De l'1 al 31 de juliol de 2021

Viu la Barceloneta! Si ets veí o treballes en el barri aprofita com mai el seu entorn natural, la seva història, el seu petit comerç i la gastronomia marinera amb més tradició de la nostra ciutat. Comptem amb tu per a viure la Barceloneta com un espai pròxim, cultural sostenible i respectuós.

Surt a passejar, a fer esport, ves a la platja, gaudeix d'anar de compres al costat de casa o de la feina a les botigues que et coneixen i t’aprecien i no perdis l'oportunitat de tastar la millor restauració de la Barceloneta, a qualsevol moment del dia.

A la Barceloneta tens una àmplia oferta de comerç de proximitat amb botigues de qualitat on trobaràs tot el que busques i més, i també tens una gran oferta de bars i restaurants per fer el teu àpat diari, el vermut del cap de setmana, els teus sopars d’estiu i per gaudir d’especialitats úniques a la ciutat, com les famoses bombes de la Barceloneta o els deliciosos plats de peix de platja, acabat d’arribar a port. T'apuntes?

A ACIB sí que ens apuntem i sortegem 3 vals de compra per valor de 100€ perquè facis un bon tast del barri a través dels plats i tapes dels bars i restaurants associats a la nostra entitat.

Participar en el sorteig és molt fàcil. Només cal fer una foto a cada tiquet de compra o consumició que facis de l'1 al 29 de juliol als comerços i establiments d'hostaleria associats a ACIB (els reconeixeràs pel nostre distintiu). Puja la foto amb les teves dades a www.acib.cat/viulabarceloneta i preparat per gaudir d'un bon vermut, dinar o sopar als millors bars i restaurants de l'eix comercial (descobreix-los tots aquí)

El sorteig el celebrarem el dia 30 de juliol. Si guanyes, contactarem immediatament amb tu perquè surtis a celebrar el teu premi al restaurant, bar o cafeteria de la Barceloneta, associat a ACIB, que t'agradi més.

Participa! Viu la Barceloneta!

Participa

Els nostres socis

Restaurante Paco Alcalde
MAIL BOXES BARCELONETA
Can Ros Taverna 1908
Restaurant El Merendero de la Mari
New Orleans Coffe and Tea
Restaurante El Rey de la Gamba 1
Barceloneta Port Vell, aparcament Telpark
Carregant...
x
X