ACIB Barceloneta

ACIB Barceloneta

Viu la Barceloneta!

· Quan? De l'1 al 31 de juliol de 2021

Viu la Barceloneta! Si ets veí o treballes en el barri aprofita com mai el seu entorn natural, la seva història, el seu petit comerç i la gastronomia marinera amb més tradició de la nostra ciutat. Comptem amb tu per a viure la Barceloneta com un espai pròxim, cultural sostenible i respectuós.

Surt a passejar, a fer esport, ves a la platja, gaudeix d'anar de compres al costat de casa o de la feina a les botigues que et coneixen i t’aprecien i no perdis l'oportunitat de tastar la millor restauració de la Barceloneta, a qualsevol moment del dia.

A la Barceloneta tens una àmplia oferta de comerç de proximitat amb botigues de qualitat on trobaràs tot el que busques i més, i també tens una gran oferta de bars i restaurants per fer el teu àpat diari, el vermut del cap de setmana, els teus sopars d’estiu i per gaudir d’especialitats úniques a la ciutat, com les famoses bombes de la Barceloneta o els deliciosos plats de peix de platja, acabat d’arribar a port. T'apuntes?

A ACIB sí que ens apuntem i sortegem 3 vals de compra per valor de 100€ perquè facis un bon tast del barri a través dels plats i tapes dels bars i restaurants associats a la nostra entitat.

Participar en el sorteig és molt fàcil. Només cal fer una foto a cada tiquet de compra o consumició que facis de l'1 al 29 de juliol als comerços i establiments d'hostaleria associats a ACIB (els reconeixeràs pel nostre distintiu). Puja la foto amb les teves dades a www.acib.cat/viulabarceloneta i preparat per gaudir d'un bon vermut, dinar o sopar als millors bars i restaurants de l'eix comercial (descobreix-los tots aquí)

El sorteig el celebrarem el dia 30 de juliol. Si guanyes, contactarem immediatament amb tu perquè surtis a celebrar el teu premi al restaurant, bar o cafeteria de la Barceloneta, associat a ACIB, que t'agradi més.

Participa! Viu la Barceloneta!

Participa

Els nostres socis

Restaurante Foc Barceloneta
Restaurant Can Ramonet
Estraperlo
Restaurant Mesón Barceloneta
Kuk
Encuadernaciones Bermejo
Confraria de Pescadors de Barcelona
Carregant...
x
X