ACIB Barceloneta

ACIB Barceloneta
08003 Barceloneta Shopping Day

Inici

· On? Port Vell
· Quan? 21 de maig de 2023
· Dies? Diumenge
· Hora? De 10:00h a 21:00h

Vine a conèixer-nos i gaudir d'una jornada de compres i activitats!

Els comerciants de la Barceloneta ens instal·lem el diumenge 21 de maig en el Port Vell de Barcelona, en un Street Market ampli, còmode, amb espais d'exposició i venda de productes i artesania vinculats amb el nostre barri, el més mariner de tota la ciutat.

Participen Les Ocasions, Isabel, Floristeria Lola , Marien Bijuteria, Soni Club, Punto y Coma, Amai, Coconut, Cubaart, Komesano, The Cbd,Takatà, Asia + Sabors Catalans

Des de les 10 del matí a les 9 de la nit, 08003 Festa Barceloneta + Shopping Day!

Et convidem a un agradable passeig al costat de la mar mentre compres, t'atures a gaudir de l'entorn, et sorprens amb els nostres productes, descobreixes comerços que, potser, no coneixies i, a més, experimentes l'autèntic estil de vida de la Barceloneta que connecta comerç, entitats, clubs, associacions, veïns i veïnes amb l'oci, la cultura i la natura.

És per aquesta raó que en el programa de la 08003 Festa Barceloneta + Shopping Day, els protagonistes sereu vosaltres i les entitats de la Barceloneta que com el nostre comerç, asseguren amb la seva presència i activitat, un barri viu, dinàmic i participatiu.

Hi ha propostes per a totes les edats i interessos, activitats infantils i familiarsesporttaller de salsa i taller de bachata per descobrir noves habilitats aconsegueix el teu tiquet descompte per al taller de titelles de Clandestino Market comprant en els comerços, restaurants i serveis participants ACIB  durant el dia del 08003 Festa Barceloneta + Shopping Day.

Consulta en aquest espai el programa d'activitats del 08003 Festa Barceloneta + Shopping Day i viu i gaudeix de la Barceloneta, com mai!

**Festa respectuosa amb la gestió ambiental del soroll. Les activitats matinals començaran a les 11:00 i acabaran a les 14:30. Les activitats de tarda començaran a les 17:00 i acabaran a les 21:00.

Organitza: Acib,  Comissió de Festes  Barceloneta

Participen: Museu d'Història de Catalunya, Institut de Ciències del Mar - CSIC, Club Natació Atlètic- Barceloneta - CNAB, DAMM, Sabors Catalans, Clandestino Market, Salsaloneta 

Amb el suport de: Generalitat de Catalunya , Ajuntament de Barcelona, Port de Barcelona

Carregant...
x
X