Festa del Comerç !

12/04/2019


Estarem, el dissabte el 4 de maig al matí, a la plaça del Mercat on hi haurà  una mostra de productes amb comerciants de la zona, activitats per a amenitzar la jornada, i un punt d'informació on els participants es podran inscriure al joc Juga amb Comerç, descobreix el teu barri. Al punt d’informació s'explicarà la forma de jugar, es lliurarà un mapa on estaran assenyalades les ubicacions on hi ha les pistes i la llista dels establiments amb les adreces per facilitar les visites.

Juga amb Comerç, descobreix el teu barri consisteix en l'elaboració d'un joc de pistes que es desenvoluparà en 9 comerços / mercats / entitats culturals. Hi haurà un joc en cadascun dels barris del districte de Ciutat Vella: La Barceloneta, Sant Pere Santa Caterina i la Ribera, Gòtic i Raval.
Els comerços participants tindran un cartell a l’aparador amb un QR per participar online, i per aquells que vulguin participar de manera tradicional, un text amb la pregunta a resoldre i el passaport on podran escriure les respostes. Els participants passejaran per la zona i visitaran els comerços per resoldre les preguntes. Hi haurà diferents premis en vals de compra per a gastar en els comerços associats.

Us esperem!!