L'Agrupació de Comerciants i Industrials de la Barceloneta (ACIB)  treballa per impulsar la Barceloneta com a punt d'atracció comercial donada la importància de la proximitat del Port i del mar.

També es dóna suport a la integració d'espais comercials capdavanters com el Mercat de la Barceloneta, sense oblidar els aspectes més tradicionals com la llotja del Peix, que donen a la Barceloneta una experiència única a Barcelona.

A més es treballa activament per impulsar que a les compres ia la indiscutible bona taula s'afegeixin aspectes com ara un redescobriment del seu ric patrimoni històric la qual cosa potenciaria el barri culturalment.

L'ACIB vol consolidar-se com a entitat de pes davant les institucions per així poder defensar amb més força els interessos dels comerciants de la Barceloneta.

Pel fet de associar-vos a l'ACIB podreu gaudir de tots els serveis que us hem descrit en aquesta pàgina web i dels que anirem ampliant en el futur.

Des de la ACIB hem de generar confiança en un projecte de futur per al comerç, que es materialitzi en realitats palpables, i que necessita una representació de tots i per a tots. Treballant tots junts podem aconseguir-ho.

El comerç és cosa de tots. Fes-te soci ens necessitem.

Fins a nou avís, poden carregar al meu compte els rebuts mensuals que presenten l'Agrupacion de Comerciants i Industrials de la Barceloneta.

Quota Mensual ACIB: 15 €